tirsdag den 25. marts 2014

Viajante mini


For et par uger siden viste jeg alle mine igangværende projekter frem, og et af dem er det her. Viajante tørklædet, som i sin oprigtige længde skulle ramme de 220 cm...

Den længde har spøgt rigtig meget i mit hoved, og selv om det var vildt hyggeligt at sidde og strikke på, og det egentlig også skred forholdsvis hurtigt frem, så blev jeg mere og mere overbevist om, at mit ikke skulle ramme den længde.

Derfor er mit endt med at se sådan her ud.


Her draperet over en sommerkjole på bøjle. Det så ikke meget anderledes ud, da jeg prøvede det på under Barnaby lørdag aften.


Her liggende på gulvet søndag formiddag - med enderne hæftet. Forsøgte mig med strikke-hæftning, og det gik nogenlunde, tror det bliver godt, hvis jeg får øvet mig lidt mere ;-)

Selv om det måske ikke ser sådan ud, så er mit tørklæde endt med at være 79 cm, og jeg valgte at slutte af med 10 rækker ret strikket frem og tilbage samtidig med lidt indtagning i siderne.

Når man ligger tørklædet op på gulvet på den måde, så har det en sjov facon, og det virker fuldstændig deform, men det er utrolig nemt at sætte.

Jeg kunne godt finde på at strikke en mere i en anden farve, og helt bestemt i samme længde.

Faktaboks
Opskrift: Viajante - fundet på Ravelry (efter opfordring på IG fra Hundemoster)
Garn: uld/silke fra Garnudsalg.dk - ganske enkelt det lækreste garn jeg længe har haft fingrene i
Pinde: Addi turbo rundpind nr. 3,5

5 kommentarer:

 1. Vildt flot tørklæde. Og superlækker farve. Lyder som en god længde til hverdagsbrug - de 220 måske mere til at putte med i sofaen, eller?

  Dog lige en løftet pegefinger. Fuldstændig helligbrøde at beskæftige sig med andet end at sidde i sofaen og koncentrere sig om fjernsynet når Barnaby er på. Siger det bare! ;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nu var det jo den falske Barnaby som dukkede op på skærmen lørdag aften, så han skal lige have lov at bevise, at han er værdig til at strikketøjet lægges...
   Jeg tænker jo, at jeg skal kunne bruge sådan et tørklæde på arbejde og under jakken når det blæser, og de 220 cm kunne jeg ganske enkelt ikke finde plads til nogen steder... så derfor blev det adskillige cm kortere

   Slet
  2. Uh jeg var også skeptisk i starten. Men det tog mig ikke mere end 3-4 afsnit, så var jeg også hooked på Neil Dudgeon :o) hæng i!

   Slet
 2. Det er da vist en meget brugbar størrelse- 220 cm passer vist bedst i en snestorm eller på terrassen en sommeraften :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Til at putte sig i på terrassen en sommeraften har jeg noget helt andet i tankerne, men det er ikke sikkert det bliver til sommeren i år jeg når det ;-)
   Har vist gang i alt for meget andet lige nu

   Slet