tirsdag den 4. marts 2014

Frakke 1 - Nordiske Masker 3

Ja ja, intet mindre end en frakke er jeg i gang med :-)

Igen er det Instagram og Gitte som har lokket. Gitte viste frem hvor hurtigt og hvor langt hun var kommet på sin udgave, og jeg blev da noget nær grøn af misundelse, den er faktisk temmelig fin.

Hvad i ikke kan se på billedet er, at den har strikket ryg med leopard mønster - så sejt.

Billedet er lånt herfra

Jeg var jo helt bestemt nødt til at bestille bogen med Nordiske Masker 3, så jeg kunne se om jeg på nogen mulig måde kunne pille lidt ved opskriften, så jeg kommer til at kunne passe den. Og det kan jeg ;-)

Næste opgave var så farver og garn, for jeg må jo stadig ikke gå ud og købe noget nyt - der ligger stadig til indtil flere trøjer på lager, plus en masse enkeltnøgler i udefinerbare garnsorter!!!

Men der var noget med indkøb fra garnudsalg.dk og nogle hele cones og vist også noget med en garnblomst købt derfra, og jeg tror selv det bliver godt. 

Min udgave bliver grå med lidt regnbue-agtige farver i "striberne". Mønsteret er ganske fangende og svært at slippe igen. Dovenskaben har så gjort, at jeg sidder med hele cones og 8 nøgler garn omkring mig, når jeg har gang i den her, så den ligger fast i den ene ende af stuen - så når jeg sidder der, så er det den jeg arbejder på...

Status lige nu er at halvandet ærme er klar - så mangler bare forstykker og ryg :-)

13 kommentarer:

 1. Den bliver bare så flot din jakke,jeg strandede lige ved ryggen,men tror jeg har regnet den ud nu,men blev jo også vildledt på IG, jeg er mega spændt på at se din ryg

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er ude i noget med en kortere udgave, da jeg hurtigt kommer til at ligne et vildfarent øl-telt, så er også selv lidt spændt på, hvordan jeg får klaret ryggen ;-)

   Slet
  2. Jeg har valgt at måle str på de hæklede stykker lagt op på et bord og så lavet beregning efter det,måske kunne du gøre det samme når du har hæklet stykkerne færdigt.Jeg fatter nemlig ikke det der er skrevet i bogen til ryggen,jeg får den til at have en forskel på 12 cm,fra nederst til ærmegabet ????.

   Slet
  3. Jeg er ude i at strikke ryggen først, og så måle mig frem på forstykkerne. Er ude i, at den skal være kortere, og lidt bredere (lyder håbløst) :-)

   Slet
 2. Det bliver flot ! Jeg har også købt bogen og må igang ... Men nu er hækling ikke min spids kompetence men mon ikke det går :) glæder mig til at se dit endelige resultat.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-)
   Den er ikke så svær, men skulle du støde på spørgsmål, så sig til :-)

   Slet
 3. Hvor ser det fint ud- lokke lokke- jeg kan mærke at det trækker i mig for at starte på endnu et projekt...

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kan slet ikke sige noget fornuftigt til det... plejer at være standhaftig og inden for en uge startede jeg to nye projekter op. Og jeg kan mærke endnu et trænge sig på efter jeg købte Blue Notes af Susie Haumann... pyyyh

   Slet
 4. Hold nu op den er flot. Åh altså ... nej det kan jeg nok ikke finde ud af. Er helt tosse-vild med dine farver. Lige mig! ;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Og jo, selvfølgelig kan du det. Den er altså ikke så svær. Jeg har bare fået en masse ender der skal hæftes :-(

   Slet