torsdag den 2. januar 2014

Januar udsalg

Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg langt det meste af tiden er en mønster forbruger. Jeg har meget let ved at lade mig friste af gode tilbud, lækre ting og sager og tøj / sko / støvler og alt muligt, som jeg måske dybest set ikke altid har lige meget brug for.

Nu ved jeg godt, at det er tiden for nytårsfortsætter, men de har det med at blive brudt temmelig hurtigt, så derfor er dette ikke et af dem.

En aftale er blevet lavet med en kær veninde (og kollega), at vi skal tære på vores respektive lagre inden vi må købe nyt. Dog er det tilladt at købe det, som skal til for at gøre igangværende projekter færdige, hvis vi lige står og mangler noget. Men ingen indkøb til nye projekter.

Hånden på hjertet, så ligger der vist garn til 5 - 6 trøjer til mig selv og venter, ikke at det hele er indkøbt til specifikke projekter, men garnet var jo på tilbud og lækkert.... og alt det der. Der ligger også til en del kjoler, trøjer og andet til Tumlingen, og mon ikke også der skulle være til lidt til Teenageren, hvis hun måtte ønske noget hjemmelavet.

Så umiddelbart, så er det bare at gå igang - ikke at det er nogen straf, men jeg er spændt på, om det kommer til at kunne ses på pengepungen, og måske kan manden ligefrem se, at det kommer til at svinde i lageret :-)

På stof-fronten ligger der også til et par projekter, dem burde jeg nok få fra hånden inden jeg køber mere stof. Skal jeg være helt ærlig, så klippede jeg til en lækker jakke mens jeg var på barsel med Tumlingen, og den er ikke syet sammen endnu - måske skal den findes frem igen - det ville da være på tide. Der ligger også et par ufærdige tæpper og venter på den sidste finish - det vil sige, at det ene tæppe mangler en hel del mere, men jeg er jo gået igang uden at lave det færdigt.

Endnu et sykursus ligger og venter en gang her i foråret, og det kunne jo være lidt lækkert, hvis der var ryddet så meget op i gemmerne, at jeg med god samvittighed kunne købe noget nyt dertil. Jeg har allerede lagt planer for hvad kurset gerne skal ende ud i - men mere om det når vi nærmer os.

Hvad med dig? Har du også et godt lager, som der skal tyndes ud i eller skal du ud i det fristende udsalg?


6 kommentarer:

 1. Hold nu op. Sikke en udfordring, Ketty ;-)
  Her har den hjemlige finansminister for længst sagt stop. Og det overholder jeg (for det meste). Ingen januarudsalg. Undtaget måske nogle jeans til yngstemand. Vi får se....

  SvarSlet
  Svar
  1. Manden har også allerede erklæret, at han ikke tror på det... så nu må jeg jo tage mig sammen og bevise det :-)
   Dog skal jeg have nye briller - der er vist ikke nogen vej udenom, har udskudt det i et par år nu, og det går bare ikke... så januarudsalg eller ej, brillemand her kommer jeg...

   Slet
 2. Jeg kender godt til at lagerne er fyldt op. Men synes at det er så synd for de stakkels butiksejere som ikke får noget solgt pga. at alle ikke må handle før de har brugt op. Ikke nok med det så går Danmark altså i stå, hvis der ikke er omsætning i butikkerne... så mon ikke der er noget finder vejen hjem til mig. Hvis ikke andet så sparer det på varmeregningen, da huset er godt isoleret med uld og stoffer.

  SvarSlet
 3. Jamen så er du jo en af vores samfunds helte, for vil forbruger jo for lidt alt i alt, eller noget..... Men måske jeg burde følge din udfordring, har ikke købt noget endnu i år;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kom jeg så til idag :-) godt nok kun til en 20'er...

   Slet
 4. Min mand har nu heller ikke så stor tiltro til vores projekt, men så bliver jeg stædig og vil vise at det kan lade sig gøre - og helt ærligt så ligger der rigtig meget, især stof parat, som kan forvandles til tøj til både børnene og mig...... Forbereder i morgen og sætter foden på speederen på søndag. Det bliver hyggeligt

  SvarSlet