mandag den 6. januar 2014

Årets første dage - set med kreative øjne


Fredag havde jeg en aftale med svigermor og Uldfisken - vi skulle lige ud og kigge og ønske godt nytår. Ikke for at købe stort ind, for der findes jo en brug-fra-lager aftale.

Dog fik jeg sat Nanna på arbejde, for jeg har lovet at strikke og filte nye hjemmesko til min søster, men det skulle være nogle bestemte, og jeg kunne selvfølgelig ikke lige huske hvilket hæfte de var i... pinligt.

Jeg kunne være blevet derude i flere timer, for et nyt bekendtskab blev gjort :-) fik hilst på Hundemoster - det håber jeg helt bestemt ikke var sidste gang :-)


Lørdag skulle en af Teenagerens julegaver byttes, så vi måtte i bilen og en tur til Silkeborg (det var der mange andre, som også skulle)... heldigvis var vi rimelig hurtigt færdige... og på vej hen over Torvet på vej tilbage til bilen stod en af torvehandlerne med forskellige blomster, og disse primulaer måtte bare med hjem... over i skabet og finde et fad og lidt barkpynt... vupti, sådan kan 25,- også se ud :-)


I går var der planlagt symaskinedag, og vores jævnaldrende piger skulle lege - ved ikke om det var børnene eller de voksne som havde glædet sig mest :-)

Dog lærte jeg en ting, det er ikke smart at klippe noget og så ikke få det syet forholdsvis hurtigt derefter - godt 3 år er alt for længe at have det liggende... jeg synes ikke noget passer sammen, så lige nu er status, at noget af det er syet sammen, andet er ikke... jeg er spændt på, om jeg kan få det til at passe sammen, for vil virkelig gerne have den jakke...

Og så er der blevet strikket i den forgangne uge, men mere om det senere.

4 kommentarer:

 1. Hold nu op; Ketty, du har sørme haft travlt de første dage i 2014. Og dejlige projekter! : ) Undtaget måske gaveombytning men det endte da med fine blomster...

  SvarSlet
  Svar
  1. Har ikke haft så travlt, at jeg ikke har nået at hygge :-)
   Gad ikke lige nævne oprydning, rengøring, blomsterløg som har taget skade og måtte smides væk (som i en hel trillebørfuld), udsmidning af juletræer og så videre og så videre.... det er jo ikke spændende ;-)

   Slet
 2. Selv tak for et hyggeligt møde,som jeg bestemt heller ikke håber bliver det sidste :)),jeg smutter jo indimellem over til den sødeste Nanna,måske passer det med vi skal hente vores sandness jul ,så du kan få strikket futter.

  SvarSlet
 3. Griner... jeg kender godt den med at have noget klippet og ikke få det syes :( men skidt man skal have tid hvis man vil sy. Strik det kan man gøre foran flimmerkassen.

  SvarSlet