onsdag den 15. januar 2014

Nu med overlocker...


Dybest set, så ved jeg det godt... januar skulle være sparemåned... og det er ikke gået så flot indtil videre. Jeg har været inde og bestille nye briller, var en streng nødvendighed og yderst tiltrængt. Har haft de samme i 8 år, og de passer altså ikke til øjnene længere...

Og så fik jeg et link med denne skønhed i sidste uge... 


Jeg må være en meget svag sjæl, men jeg havde jo ikke en overlocer i forvejen, og denne her var brugt, men i super fin stand, og til en fornuftig pris - og så larmer den ikke!!!

Fredag efter arbejde blev den hentet, og lørdag blev der syet sengetøj til Tumlingens nye Barbie dukke på den, men så sprang undertråden, og jeg kapitulerede efter 45 minutters ihærdig forsøgen... syede færdig på symaskinen...

Fik et godt råd med en lang pincet, så sådan en er jeg nødt til at få fat i, og så skal jeg prøve igen... den er virkelig en skønhed og yderst lækker at betjene - håber vi bliver gode venner undervejs :-)

12 kommentarer:

 1. Man kan simpelthen ikke undvære en lang pinchet til en overlocker, kan godt forstå du opgav, husk det med "Nanna"knuder når du skal skifte farve, så er du fri for at tråde om,det gør maskine næsten selv

  SvarSlet
  Svar
  1. Det har jeg godt hørt, det med at binde knuder og så sy forsigtigt indtil de er igennem nåleøjet.
   Skal lige have fundet sådan en lang pincet, og så må den undertråd under kærlig behandling... og så skal jeg have tid til at sy igen :-)

   Slet
  2. Den burde kunne købes i en butik som forhandler symaskiner olign

   Slet
  3. Har fundet den hos Stof&Stil - bestilling er sendt ;-)

   Slet
 2. Tillykke med det nye udstyr:-) Jeg er MEGET glad for min overlocker, men det går (næsten) altid galt når jeg skal tråde den og det er jeg virkelig træt af, så jeg overvejer at tage et kursus - det må jo være fordi jeg ikke kan finde ud af det! Held og lykke med undertråden;-)
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Ahr men jeg var jo også vildt imponeret og helt euforisk over dukke-sengetøjet... lige indtil....
   Hvor kan vi få sådan et kursus henne? Jeg er også klar da ;-)

   Slet
  2. Jeg købte en singer overlocker i stof 2000 tror jeg... og de holder kurser...så det har jeg til gode- for min er "ude" af trådning pt!!!

   Slet
  3. Fandt faktisk et 3-timers eftermiddagskursus kun 25 min kørsel herfra, men til 600,-
   Det var lige i overkanten, så satser på lidt hjælp fra en veninde i stedet... ;-)

   Slet
 3. Tillykke med den Ketty. Den er SÅ fin! :o)

  SvarSlet