mandag den 27. januar 2014

Paula - poncho


Tror det er sundt at lytte til den kloge dames ord, for endnu en poncho har set dagens lys - denne gang i voksen-størrelse, uden at jeg har pillet så meget som en maske op.

Jeg har længe ønsket mig en poncho, og har cirklet omkring 3 forskellige... Paula af Lene Holme Samsøe, Påfuglen af Marianne Isager og Tempelblomst af Annette Danielsen, og jeg har ikke kunnet beslutte mig.

For en uge siden fik jeg det råd, at jeg skulle strikke små overskuelige projekter og ikke give mig i kast med store projekter (har trevlet adskillige meter garn op i år allerede), så jeg har valgt at lytte, og derfor faldt valget på Paula, da den er lige ud af landevejen.

I går eftermiddag var vi et smut forbi mine svigerforældre, der skulle leges med noget "nyt" legetøj som har fundet dagens lys fra kælderen, der skulle læses historier, laves puslespil - og ikke mindst bages fastelavnsboller, så vi var klar til bronzekampen i håndbold.

Jeg havde taget mit strikketøj med, så jeg lige kunne strikke de sidste 5 omgange imens, og færdig blev jeg, fik prøvet - den var okay, men måtte da gerne lige have haft en bane mere på. Til gengæld sad den perfekt på svigermor, så hun har overtaget denne, og jeg starter på en ny i aften :-)

Faktaboks
Opskrift: Paula fra mere feminin strik af Lene Holme Samsøe
Garn: Blackhill uld/silke fra Garnudsalg.dk og Alpaca1 fra Isager
Pinde: Addi rundpinde 5,5 og 7
Ændringer: jeg ville gerne have den lidt større end i opskriften, så har strikket med pinde nummeret større. Den passer også, men hvis jeg skal være lidt kritisk, så måtte den gerne have en kile/bane mere i bevægelsesfrihed. Svigermor er en lille fiks dame i str. M, og hun var vild med den bevægelsesfrihed hun fik i den, og så var der jo ikke langt fra tanke til handling - den blev liggende inde hos hende.
Bemærkninger: jeg strikker da bare lige en mere :-)

7 kommentarer:

 1. Hold nu op hvor du har gang i pindene for tiden. Og så dejligt med små overskuelige projekter så du også får afsluttet noget :o) Heldige svumse-mor!

  SvarSlet
 2. Der skulle jo strikkes til håndbold ;-)
  Svumse-far syntes hun var knap så heldig, han kunne ikke helt se logikken i sådan en poncho ;-)

  SvarSlet
 3. Hæ Hæ, så skal han da have en så han kan lære det.... måske en hæklet 70 model.....:-) den den Paula ser dejlig ud!

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh ja, noget med gult, brunt og en mørk grøn... der begynder at vokse en ide frem ;-)

   Slet

 4. Thank you for sharing an interesting and very useful article. And let me share an article about health here I believe this is useful. Thank you :)

  Obat Herbal untuk Limpa Bengkak
  Pengobatan Glaukoma Tanpa Operasi
  Pengobatan Untuk Kelenjar Air Liur Tersumbat
  Obat Liver Tradisional

  SvarSlet