onsdag den 30. september 2015

Status på ToDo TaDa

Uha, jeg fik vist lavet listen lidt for lang....

Men fakta er, at jeg fik syet på symaskinen, selv om det ikke blev nogle af de ting, som stod på to do listen... en vinterkjole med trekvart ærmer blev lavet, og er taget i brug uden jeg fik taget billeder. En kjole mangler ærmer, og tilretning af forstykke. En bluse var færdig, men jeg syntes at ærmerne godt kunne sidde bedre, så jeg pillede dem af igen, de mangler at blive syet i. Samtidig med fik jeg fundet en kjole frem fra skabet, som aldrig var syet færdig, den fik jeg også pillet ærmerne af, så den er nu også klar til noget tilretning og isyning af ærmer igen.

Hæklenålen, den blev parkeret.
Det grå sjal blev pillet op, garnet ligger stadig lige lækkert og venter på jeg kommer dertil igen.

Strikkepindene har glødet.
Et tørklæde blev strikket på Fanø, det skulle bruges til udstilling hos Lundagers, og fik lige pludselig første prioritet. Indlæg herom i morgen.
G-uld pigernes garn fra Fanø lokkede også lige pludselig mere end det jeg ellers havde planlagt, så jeg er lige pt igang med at strikke et sjal for en veninde i deres garn. Mere af deres blev indkøbt,og ligger fristende og venter.
Krokus af Annette Danielsen skrider stille og roligt fremad, den bliver flot og lækker...

Så opskriften på det blå vintersæt ligger stadig og driller og venter... Hjælper det at sige, at notesbogen med alle detaljerne er væk?!!!

Haveprojekterne blev klaret, og det var lækkert. Mere til er endda også klaret og jeg nyder det hver eneste dag.

Hemmelighederne blev klaret, det samme er juleforberedelserne omkring advents- og pakkekalender.

Gad vide om der ligger en straf og venter, eller om jeg kan redde mig i land med forklaringerne om, at jeg nåede en masse andet?

8 kommentarer:

 1. Ingen straf herfra.. for så skal jeg vidst også have 30 stokkeslag...
  dejligt at du har været med.. og pyt med at du ikke nåede det hele.. du nåede noget af det :o) VI skal focusere på det vi har lavet og ikke det som vi ikke har lavet

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er fuldstændig rigtigt. Det var en rigtig sjov leg - deltager gerne igen en anden gang. Måske i de mørke vintermåneder?
   Men synes nu du nåede helt vildt meget :-)

   Slet
 2. Det er da bare fedt med de ting du har fået lavet og dejligt at du har fået lavet andre ting også....listen var heldigvis inspiration og ikke tvang :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er jo det svære, at have en fast liste at gå efter... og så bliver man lige fristet af noget andet undervejs, eller tingene bliver ikke som man forestillede sig, og så kaster man sig over noget andet :-)

   Slet
 3. Svar
  1. Tak Anita - er faktisk også lidt overrasket over summen, da jeg fik lavet status :-)

   Slet
 4. Hold da op, der har været gang i div. projekter hos dig!

  SvarSlet
  Svar
  1. He he Anja, det er jo det med begrænsningens kunst :-)

   Slet