tirsdag den 8. september 2015

ToDo - TaDa #1 opstart på Krokus

Jeg vil ikke sige, at jeg snyder... jeg er måske bare startet i den nemme og fristende ende af listen...
 
Nemlig med opstart af nyt strikketøj.
 
For en god uges tid siden udkom Annette Danielsens "Blomsterstrik", og den var et must. Så den lå i postkassen på udgivelsesdagen... og jeg kunne straks finde et par yndlinge.
 
Den første er Krokus - godt nok strikket op i en gul nuance i bogen, men jeg er nok nærmere inde i en blå periode, og der findes jo også blå krokus :-)
 

Hos Lundagers blev der taget billeder af garnet i solskin, og jeg må sige, at jeg er tosset med spillet, der er i den blå, og så bliver den kantet med en koksgrå til sidst.

 
 
Det går lidt langsomt, men for en gangs skyld føles det helt okay. Det er lækkert at sidde med og rent meditativt at strikke mønsteret.
 
Så målet var at få startet på trøjen, og det er hermed opfyldt... ved månedens afslutning kan jeg evt. lave en status på, hvor langt jeg er kommet...
 


9 kommentarer:

 1. Man må gerne snyde ;-) Dejligt at starte nyt mønster...

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er nemlig altid dejligt at starte med noget nyt :-)

   Slet
 2. Jeg vil ikke kalde det snyd. Jeg startede også med det mest overkommelige på min liste :-). Jeg er ikke engang sikker på, at jeg vil kalde din opstart nem :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg var også sikker på, at jeg ville tælle forkert undervejs... startede mens jeg var til strikkecafé, men det gik :-)

   Slet
 3. Glæder mig til at se den færdig, rigtig pæn blå farve :-)
  Kh Sabrina

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Sabrina :-)
   Men jeg tror der kommer til at gå et pænt stykke tid inden den er helt færdig... det går lidt langsomt.

   Slet
 4. Nå det ser spændende ud Ketty. Glæder mig til at se statusopdateringer på den. Kh. Liv

  SvarSlet
 5. Det er ikke spor snyd:-) Glæder mig til at se det færdige resultat. Jeg kan jo overhovedet ikke strikke og forestiller mig at det må kræve en del tålmodighed.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet