fredag den 4. september 2015

Sandnes sommertrøje

Planen for sommerferiestrik var egentlig, at der skulle strikkes i bund med alle de igangværende projekter... 2 af dem, fik jeg klaret inden jeg var et smut forbi Uldfisken og bare lige skulle kigge og snuse stemning og se, hvad der skete...
 
Inden jeg fik set mig om, var der garn til et sjal til Karen, garn til en trøje til Karen, og sørme om ikke også der var garn til en trøje til mig selv også...
 
Nå, men en eller anden havde udtalt, at når du har afsluttet et projekt, så må du starte op på 3 nye, så jeg havde jo mere eller mindre lov til at slå op til nyt, selv om jeg stadig havde et par ufærdige projekter liggende!
 
Der var ikke langt til handling, jeg måtte bare eje den Sandnes trøje, med hulmønster ned ad ærmerne... så igang med mig, og målet var, at den skulle være færdig inden for den uge jeg havde inden jobbet kaldte igen.
 

Det nåede jeg også... trøjen og min kropsform var bare ikke enige om pasform. Det vil sige den passede som sådan, jeg synes bare ikke den var særlig flaterende.

Den røg så i skammekrogen, mens jeg gik og overvejede at pille det hele op igen og strikke cardigan, at lave denne til en cardigan med lidt steeking og strik af ribkant... men min ældste datter løste problemet. Den sad nemlig fantastisk på hende, og til trods for, at hun ikke er alt for vild med farven, så ville hun gerne overtage trøjen.

 
Nu fik jeg hæftet ender, og hun fik den med hjem... og den er taget i brug :-)
 
Faktaboks:
Opskrift: Sandnes - sommerhæfte
Garn: Line fra Sandnes, indkøbt til formålet hos Uldfisken
Pind: KnitPro træpinde nr. 5 (absolut yndlingspind for tiden)
Bemærkninger: så dejligt den fandt anvendelse, så den ikke skulle pilles op. Aftalen er, at den næste trøje bestemmer hun selv farve på. 

4 kommentarer:

 1. Hvor er det godt at hun kunne bruge den :o) sikke et arbejde.
  Hvis du starter 3 projekter op, såsnart du har afsluttet 1, kan det så ikke blive en anelse uoverskueligt?! :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Bare rolig, det gør jeg slet ikke... men må indrømme, at jeg har en pæn samling igangværende projekter... og nogle af dem venter pænt på at blive pillet op igen... det må jeg lave et indlæg om en dag...

   Slet
 2. Hvor er den blevet fin, og man må sige, at det var heldigt, at din datter kunne bruge den. Det ville være lidt øv, hvis du havde pillet det hele op.
  Jeg prøvede for nogle år siden det samme med en kjole, jeg havde strikket. Den frremhævede alle mindre flatterende steder på min krop, men heldigvis kunne min mormor passe den, og den sad godt på hende.

  SvarSlet
  Svar
  1. og så føles det faktisk godt at give det væk, selv om man egentlig havde strikket efter sig selv.
   Der er en stor glæde i at se andre gå med det strik man har lavet :-)
   Rigtig dejlig løsning for din mormor og dig <3

   Slet