fredag den 28. februar 2014

Vores lille skov

Nede ved vores lille ejendom har vi en lille skov, som mandens bedstefar plantede da de købte ejendommen for mange mange år siden.

Jeg har set billeder af skoven, da børnebørnene (heriblandt manden) var små og de legede i legehuset, som blev sat op i udkanten af skoven - det så hyggeligt ud, og træerne var jo knap større end børnebørnene.

Nu er træerne fuldvoksne, og har dannet en flot skov, hvor dyr ynder at holde til.

Og så kom Bodil forbi... der er ikke meget af vores skov tilbage, som i kan se på billederne her. De sidste mange weekender er brugt på at fælde træer, save til, og køre træ ud - og der er stadig lang vej endnu. Tidligere har der været en sti (af græs), som vi har kunnet køre rundt på med traktoren, den er der endnu - vi skal bare lige finde den.


Som i kan se, så er der næsten åbent ud til markerne nu.


Og en smule af træet, som er blevet kørt ud. Der er stadig en del træ tilbage, og der ligger mange timer forude inden det er klar til brændeovnen (som vi så ikke har).

Inden året er gået, så skal vi have plantet nye træer, og jeg har fisket efter en lysning (den er der jo helt naturligt nu, kan man jo sige), men et sted med græsplæne nede midt i det hele, hvor vi kan stille bænk/bord op og tage på "udflugt"

4 kommentarer:

 1. Ih ha en udflugtsplads i læ i jeres egen skov- det ville ikke være så ringe.. og så kunne man jo også fodre lidt dyr der om vintereren måske :-) mon der er åbent nok nogle steder til at der dukker anemoner op- eller dur det kun i løvskov ? God weekend Ketty!

  SvarSlet
  Svar
  1. Der er ikke anemoner på nuværende tidspunkt - ved du hvordan man får dem "lokket" til at komme i vores skovbund?

   Slet
 2. Ja der er både gode og knapt så gode ting der følger med sådan en omgang Bodil. Dejligt at der ikke var andet end andre træer at falde ned på. Og sikke en god idé med lysning. Det bliver dog også godt at få plantet lidt nye træer igen - her i 3. generation! :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Narh det gik lidt ud over en tilkørselsvej for en af naboerne også, men det fik vi klaret hurtigt efter Bodil, så de trygt og godt kunne komme frem og tilbage.
   Ja, det bliver faktisk slet ikke tosset at se nye træer vokse op - skal huske det med billeder til kommende generationer (forhåbentlig) :-)

   Slet