tirsdag den 25. februar 2014

Juleroser

Jeg synes juleroser og påskeklokker er noget af det smukkeste man kan have i sin have... og jeg skal helt klart have plantet nogle stykker, så jeg kan nå at få glæde af dem til næste år.

Indtil videre må jeg nøjes med at beundre denne smukke flok, som står i en af "vores haver". Farverne gengivet her yder den slet ikke retfærdighed, selv om blomsternes ejerinde var noget forundret over billedet da hun så det på kameraet - i positiv retning, vel at mærke :-)


Da vi så den her flotte plante måtte vi om og kigge i staudebørnehaven, som blev etableret en regnvåd eftermiddag i efteråret, gad vide om der overhovedet var liv i noget af det deromme.

Det er der, men det er sparsomt endnu, så vi venter lige en månedstid endnu med at komme med dommen om hvorvidt vi nåede det tids nok eller ej. Desuden måtte vi grave en dræn-rande igennem bedet i løbet af vinteren da der stod blankt vand - så det er nok ikke de bedste betingelser vi har haft lavet.


Dog kunne vi se, at de to planter af juleroserne der er blevet flyttet - de har klaret sig super godt, de er på vej, og de skal nok blive smukke :-)

4 kommentarer: