torsdag den 13. februar 2014

StrømperDet bliver aldrig min yndlingsbeskæftigelse at strikke strømper, men på den anden side, så gik det nu temmelig hurtigt med disse.

Startede op lørdag aften til Barnaby, og lukkede af søndag aften til Arvingerne - og nej jeg har ikke kun siddet foran fjernsynet og strikket strømper :-)

Nu håber jeg dette hjælper på varmen hos min søster - de hæklede futter fra sidste uge var der nemlig ikke meget varme i. Og hun er helt med på ideen med, at der ikke må købes nyt ind; vi skal se, hvad vi kan lave fra lager, og der er desværre ikke mere garn som egner sig til filtede hjemmesko.

Faktaboks
Opskrift: stod bag på bandarolen på garnet
Garn: Sandnes Alpakka strømpegarn - og ja, også fra lager
Pinde: strømpepinde nr. 3,5
Ændringer: strikkede kun rib øverst på skaftet i stedet for på hele skaftet

Hvad skal jeg så finde på nu?

5 kommentarer:

 1. Eftersom det IKKE er din yndlingsbesæftigelse, er jeg mere end imponeret over alle de par der ryger af dine pinde hen over året! Ville ønske det var mig - men ikke et eneste par er nogensinde kommet af mine pinde. Een har jeg strikket, men aldrig et par :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej, men jeg må meget stille indrømme, at jo flere jeg har fået lavet, jo mindre generer det mig... og har mere strømpegarn liggende på lager, så der kommer nok nogle flere i løbet af året :-)

   Slet
  2. Det er da en mega nice omgang strømper du der har gang i !

   Slet