torsdag den 20. februar 2014

SommertopDet er med at være i god tid, for lige pludselig er den over os, sommeren i ved nok ;-)

Jeg mangler basistoppe, og gerne i flere farver når vi kommer længere hen. For snart et år siden syede jeg en mælkedrengestribet habitjakke, og jeg har brugt den for lidt, ganske enkelt fordi jeg mangler noget at sætte indenunder. Jeg synes sort er lige hårdt nok til den lyseblå, så derfor var jeg super glad da jeg sidste sommer fandt en rest mørkeblå let stof. Men den syede jo ikke sig selv sidste sommer...

Nu er jeg i fuld gang med at bruge af stof-lageret, for inden det er væk må der jo som bekendt ikke købes nyt - og jeg vil meget gerne med god samvittighed kunne købe lidt nyt inden jeg skal på sykursus i marts.

Faktaboks
Mønster: Alt om håndarbejde 3/2013
Stof: tynd uld stof fra City Stoffer i Århus, købt på udsalg sidste sommer
Bemærkninger: modellen er syet før i kjole (længere udgave), og denne gang er den kortet op så den slutter ved hofterne, skide god længde og anvendelig til mange ting - så nu håber jeg, at jeg får brugt min habitjakke noget mere

8 kommentarer:

 1. Det er bare altid godt at være i god tid,og du har ret lækre toppe kan man aldrig få for mange af,og slet ikke dem som bare sidder godt :))

  SvarSlet
  Svar
  1. Lige præcis, er ved at overveje om der ikke skal laves flere og i hvilket stof.... og noget helt andet, mon ikke der kan strikkes en i et let garn også???

   Slet
 2. Hvor skønt Ketty. Det lyder jo som win-win-win-win hele vejen igennem :o)
  Og den ser rigtig dejlig ud - er sikke på at den klæder dig ♥

  SvarSlet
  Svar
  1. Altså teenageren mente den kunne bruges uden trøje/jakke over, så det er nok ikke helt ved siden af ;-)

   Slet
  2. Hi hi... Og det er jo nok den skrappeste dommer.... Den der flot ud. Hvilken model har du brugt?

   Slet
  3. Alt om Håndarbejde 3/2013, der var en sommerkjole i, som jeg har haft lavet en del stykker af, den er kortet op, og så passer den fantastisk som top.
   Og ja, teenageren er helt bestemt den skrappeste dommer man kan tænke sig ;-)

   Slet
 3. Skøn så mangler vi bare sol og sommer. Sy kursus i Marts lyder dejligt, jeg tager afsted i denne weekend og glæder mig helt vildt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor lækkert med sykursus allerede her i weekenden, det kunne jeg også godt... og så igen i marts ;-)
   Rigtig god fornøjelse

   Slet