tirsdag den 9. april 2013

Ulven er løs...

... eller i hvert tilfælde er der spor af ulve ikke ret langt fra hvor vi bor...

Ikke desto mindre fik teenagedatteren øje på en pude hun ikke mente, hun kunne leve videre uden, og den slags kan vi jo ikke have, så i søndags fik jeg også lige syet denne sammen.


Et færdigt kit fra Stof & Stil... er den ikke sød?

Dog blev jeg snydt og det skal helt bestemt laves om... der var både for og bagstykke i kittet, og en pude ikke mindst. Men i og med bagstykket var mindre end forstykket så tænkte jeg, at de nok havde klippet bagstykkerne til, så de passede, så jeg målte ikke efter, men syede bare sammen.

Så nu er pudebetrækket lidt for stort til puden... puden er taget i brug, teenageren mente det var lidt ligemeget, men jeg tror nu jeg lige låner den nu mens hun ikke er hjemme og får den rettet lidt til - så ser det lidt pænere ud :-)

Faktaboks
Færdigt kit fra Stof & Stil - ingen hokus pokus....

4 kommentarer:

 1. Jo, den er ret fin! Kan i det hele taget godt lide deres store dyre-foto-stof! : )

  SvarSlet
  Svar
  1. Det har du helt ret i - jeg faldt pladask for det med svanerne i samme kit-samling, men holdt mig i skindet, da jeg ikke lige vidste, hvor puden skulle placeres.

   Slet
 2. En svanepude, det er da til tumlingen.... bare et påskud, der er da lidt barbie historie over svaner... måske en idé til vores børnevarelser to come.....ulven er flot!

  SvarSlet
  Svar
  1. Selvfølgelig skal hun da have svanepuden, hvorfor har jeg ikke tænkt på det... TAK :-)

   Slet