onsdag den 10. april 2013

Strik a la carte I

I påsken var jeg lige en tur forbi Lundagers, og der kom selvfølgelig lidt med hjem... jeg har ganske enkelt ikke rygrad, når det kommer dertil.

Isagers nye udgave af Strik a la carte I måtte med hjem.

Mange af jer har den med garanti allerede, og selv om mange af modellerne har nogle år på bagen, så ser jeg stadig muligheder, med små justeringer undervejs...

En af dem, som jeg tror jeg ubetinget må prøve at lave på et tidspunkt er denne - Sukkertrøjen. Som med alt andet, så tænker jeg en mørk trøje, denne her måske med multifarvede knapper, og måske 7-8 cm længere.

Men den ryger nederst på listen, den bliver ikke umiddelbart opprioriteret - der er nemlig mange andre ting, som skal laves først.

4 kommentarer:

 1. ja den første strik ala carte stod på min ønske seddel i mange år da den var udsolgt- så bogen blev hurtigt købt da a la carte 1 udkom ... og nu er der også en 2'er.... og jeg har endda lavet strikkeprøver til sukkertrøjen for længe siden... så en gang måske :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har godt set der er en 2'er også, men styrede mig, den må vente til næste besøg dernede.
   Lidt sjovt at du har lavet strikkeprøver til samme trøje :-) Jeg kom til at bestille garn hos garnudsalg i weekenden og nu leger jeg lidt med tanken om den måske skulle strikkes op i den ene af farverne der kommer derfra...

   Slet
 2. orv, den kender jeg ikke (som om jeg kender nogen), men den ser bestemt spændende ud! Sukkertrøjen ser lækker ud! : )

  SvarSlet
  Svar
  1. Vel kender du nogen ;-)
   Ja, den ser nemlig rigtig lækker ud, og ikke mindst lidt klassisk, så den kan holde i mange år...

   Slet