onsdag den 17. april 2013

Forbrugsfest II

Liselotte havde vist nogle frygtelig lækre ting lavet i genbrugsplast på sin blog - og jeg var da helt solgt.

Både til den lækre ugle, men også til hele konceptet. Kan godt lide at tingene bliver genbrugt, og bliver lavet til noget fornuftigt.


Ud over den skønne ugle, som Liselotte også købte, samt en ring til veninden, så blev disse skønne "basser" indkøbt. Dem kunne jeg ganske enkelt ikke stå for.

Og så passer de perfekt til en nyindkøbt kjole, som jeg skal have på til et kommende sølvbryllup, og når man nu ikke kan være bekendt at slæbe strikketøj med til fest, så kan jeg vel bære øreringene, eller ;-)

Indpakningen fortjener faktisk også at blive nævnt. Alle de ting, som bliver lavet hos succaplokki er lavet af genbrugsmaterialer, og selve indpakningen er jo også genbrug, men bare så flot og lækkert pakket ind.

Køb foregik via Etsy - og leveringen var temmelig hurtig, taget i betragtning af, at ringen lige skulle laves inden varerne kunne sendes.

Billeder af resten kan jeg desværre ikke vise, min telefon og pc vil ikke gerne snakke sammen, så måske skal jeg have fundet kameraet frem igen.

4 kommentarer:

 1. Hold nu op det er en lækker Etsy-shop du dér har fat i. Fulgte dit link til Liselotte og videre... og faldt helt i staver! Tak for tippet. Og sikke nogle skønne ugler du har købt. Ha' en skøn onsdag! Kh. Liv

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, der er nogle vildt lækre ting... jeg styrede mig jo (næsten) ;-)

   Slet
 2. Uh den shop kunne gå hen og slå mit shoppebudget helt i stykker (er VILD med de ugler)... Der var godt nok mange skønne ting, suk.
  Knus fra Susanne

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kan også sagtens finde mange flere ting, som jeg kunne ønske mig... men må nok snart stoppe med den forbrugsfest :-)

   Slet