mandag den 23. maj 2016

Blomsterprint på kjole


Panikken hjemme hos mig har altså været stor efter vejret skiftede, og det ikke længere var tid for vintertøj.

Der var enkelte ting, som kunne bruges fra sidste år, men efter nærmere gennemsyn var der en hel del, som var meget nussede, forvaskede og ikke pæne nok til arbejdsbrug længere.

Så der må gang i symaskinen, så jeg kan få rettet lidt op på det, og jeg igen tør kigge vejrudsigt (og ud af vinduet) uden at gå i panik over påklædning.

For et par uger siden så jeg et fantastisk stykke stof hos Fabricminds, og det var jeg ganske enkelt nødt til at købe... og straks jeg pakker ud, kommer det fra Karen, at hun ønsker sig en kjole med det...

Så udfordringen for mig, da jeg klippede det lørdag aften, var at få lavet en fin forside til mig selv, og samtidig få det lagt på, så jeg også har til et forstykke til Karen. Det skal jeg nok få.

Men i første omgang var jeg temmelig egoistisk og syede min egen.

Bortset fra at den jersey, som jeg har brugt til ærmer og bagstykke er tungere end jerseyen på forstykket, så er det et hit.... Jeg er så glad for den måde jeg fik rigtig meget af mønsteret med på forstykket (hjælper jo helt sikkert også på det punkt, at jeg ikke er en str. 36)

Beklager den mørke baggrund, men der var ikke lige så mange foto-muligheder i sommerhuset - det må jeg hellere se at få rettet op på :-)

Faktaboks
Mønster: genganger af jersey grundmodel
Stof: mønstret rapport i jersey, samt sort jersey som basis. Begge fra Fabricminds, og købt til formålet
Bemærkninger: jeg har selvfølgelig købt stof til endnu en sommerkjole, men nu må vi se, hvornår tiden bliver til at få den syet :-)


6 kommentarer:

  1. Den er bare blevet så smuk ♡♡♡♡. Jeg er vild med den

    SvarSlet
  2. Hold da op hvor er den bare skøn! Virkelig flot Ketty. Elsker den.

    SvarSlet