fredag den 22. november 2013

Nyt læsestof

Det kniber med evnen til at sove lige for tiden... så derfor får jeg læst meget mere, end jeg har gjort i mange mange år.


Jeg har tidligere skrevet, at jeg ikke er med på krimi-bølgen, og hvor ville jeg ønske, at jeg var, for så var udvalget da vildt stort, når man skal vælge noget nyt.

Men den anden dag faldt jeg over et godt tilbud på Hanne-Vibeke Holst's nye bog, så blev enig med mig selv om, at det var lovligt at købe den. Og så stod Khaled Hosseinis Drageløberen på hylden ved siden af... den måtte også med hjem, for jeg er lige blevet færdig med Under en strålende sol (og den er vildt god), og lusket som de ekspedienter jo er, så spurgte hun, om jeg ikke lige skulle have den indbundne udgave, for så var bogen med i en tilbudspakke, hvor man kunne vælge 3 bøger, og merprisen var kun 70,-

Hmm det er jo svært, 2 ekstra bøger for 70 kroner... jeg er ikke svær at overbevise, men så kom kunsten... hvad skal jeg læse når der stort set kun er krimier på tilbud?

På billedet kan i se, hvad jeg kom hjem med - har i læst nogle af dem, og hvad synes i?

Andre gode bud på bøger jeg skal læse, bare indtil søvnen kommer tilbage (den er velkommen - jeg er stagetræt)?

Og nej, jeg er ikke gået fra håndarbejdet, der bliver bare lavet gaver, og dem kan jeg jo ikke vise frem endnu :-)

5 kommentarer:

 1. Hej Ketty.
  Fin høst. Jeg har læst Drageløberen og elsker den, også skal man læse hans 'Og bjergene gav genlyd', den er såååhh god. Andre anbefalinger... New York af Edvard Rutherford, også har jeg lige læst Julemandens død af Kenneth Bøgh Andersen - sååh god!! Lige nu ligger på mit natbord Svalens Graf. (Er også i gang med En hårfin grænse, dejlig bog).
  God læselyst
  Karen

  SvarSlet
  Svar
  1. Måske er årstiden ikke lige til at læse om julemandens død, men tror nu den skal læses ;-) er næsten lige blevet færdig med Svalens Graf, og den er god. God weekend :-)

   Slet
 2. Har ikke læst en eneste af dem. Men er altid begejstret for Hanne-Vibeke Holst's bøger. Glæder mig til at høre hvad du synes om dem - men håber mest af alt at du snart får din nattesøvn igen! : )

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, måske skulle jeg efterlyse gode søvnråd i stedet for. Hendes bog er startet godt :-)

   Slet
 3. Spændt på at høre mere om Den nye bog Hanne-Vibeke Holst.
  Jeg er heller ikke til krimier.
  Jeg synes at Janne Aamund skriver fantastisk godt.
  Har du prøvet lydbøger? Man sover fantastisk dil dem:)
  Sov godt

  SvarSlet