fredag den 13. december 2013

Rudolf


Er han ikke skøn? Rudolf med den røde tud, trækkende kanen med gaver og lys...

Jeg så Medusas kalenderlys i starten af november og faldt pladask, hold nu op, hvor er den kær (jeg har et svagt punkt for en del af Medusas produkter), men blev enig med mig selv om, at det altså ikke er fordi jeg mangler... hverken kalenderstager (eller evnerne til selv at frembringe en dekoration). 

Fik nævnt overfor min søster, at jeg syntes den var fin  - og hun fangede den, for jeg fik den fint indpakket i fødselsdagsgave :-)

Nu står han på det gamle dækketøjsskab (langt væk fra tumlingefingre) og lyser - og billedet snyder, jeg er nemlig allerede nede over d. 13...

Og beklager den lange tid uden indlæg, noget andet stjal tiden....

7 kommentarer:

 1. Den er da superfin. Og hey, så behøver du aldrig mere lave kalenderlys-deko. Fantastisk smart! Og den ER altså virkelig sød : )
  God weekend til jer.

  SvarSlet
  Svar
  1. Må jo gå til bekendelse, har flere af den slags stager, hvor der bare skal et lys i, og så behøver jeg ikke gøre mere... Synes de er så fine, og når ikke at blive kedelige i løbet af december.
   rigtig god weekend til jer også :-)

   Slet
 2. Hvor er det en sød stage, kender slet ikke medusa. Her må jeg melde at vi ikke har fået kalenderlys frem i år... men Pernille har lavet en dekoration:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Er det ikke også mindst lige så godt?
   Karen har lavet hele 2 dekorationer, og vi passer sådan på ikke at få dem brændt for hurtigt.

   Slet