tirsdag den 19. november 2013

Staude børnehave


Der er nybyggeri igang - jeg har tidligere vist et et beplantet filteranlæg, som også er blevet lavet. Min svigermor og jeg har længe snakket om, at der skulle laves en plantebørnehave, som vi kunne sætte planter til at vokse i, så vi senere kunne dele dem i flere og måske få planter nok i sidste ende, til at lave hele 2 flotte blomsterhaver.

Men tiden er løbet lidt fra os, der er sket så meget, og nu er det ved at være absolut sidste udkald. Min svigermor og svigerfar fik gravet op hjemme, delt planter og fyldt traileren, og de blev kørt ud til byggepladsen.

Tumlingen og jeg tog en tur forbi, og endte med at se herlige ud, dækket i mudder næsten fra top til tå :-)


Hvis nogen undrer sig over, at vi ikke har plantet helt i lige rækker, så er det på grund af mudder. Vi sank ganske enkelt i til anklerne, og så er gummistøvler både det rigtige at have på, og så ikke... de er godt nok svære at trække op igen...

For at forsøge at beskytte de nyplantede stauder lidt, så har vi hentet nedfaldsblade fra de store træer og lagt rundt om. Tanken går på, at de forhåbentlig beskytter lige så godt, som hvis vi klippede en masse gran af nogle træer.


For lige at give en indikation af, hvor meget vand der ligger, så er her et lille billede af byggepladsen - ren slaraffenland :-)

3 kommentarer:

 1. God idé med en plante.-børnehave. Men er det virkelig den rette timing? (altså jeg havde jo valgt sofaen fremfor pladderet)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det tog faktisk ikke så lang tid, så bagefter var vi en tur i skoven og finde grankogler, og så hjem til kaffe og gammeldaws æblekage... masser af stearinlys og hygge... så slet ikke så tosset.

   Slet
  2. Genialt og især hyggen og kage bagefter ;)

   Slet