fredag den 17. august 2012

Huer til marked

I løbet af sidste weekend fik jeg strikket ikke mindre end 3 huer, og en mere kom til onsdag aften.

En ganske simpel patenthue

Faktaboks
Mønster: Gepard - 3 huer på samme ark
Ændringer: ingen, men ville ønske jeg ikke havde kigget så meget efter Robbie Williams på DR2 og i stedet fanget, at måden de talte masker på gjorde, at start / slut var meget synlig. Der kommer en pynte lynlås på til at camouflere
Garn: Inca wool
Pind: strømpepinde 10 mm

En slouchy cap og et par fri fantasihuer blev det også til


Faktaboks
Mønster: Slouchy cap - fundet et sted på nettet.
Ændringer: Har ikke fulgt lukke anvisningerne, har i stedet bare trukket tråden gennem alle maskerne, strammet til og lukket af. Huen skal sidde løst, og ikke nødvendigvis gå ned over ørerne. Den ser stor og deform ud, men sidder faktisk ret godt på hovedet.
Garn: Inca wool
Pind: strømpepinde 10 mm

De to andre huer er lidt ud af den blå luft og så dog. Holy Cowl mønsteret er hentet ind og gentaget på huen her. Maske antal er lånt lidt fra en anden opskrift og lagt sammen med antal masker mønsteret løber over. De er blevet ret fine, hvis jeg selv må sige det.
Garn: tubestrikket garn fra venindens lager
Pind: strømpepinde 10 mm

Lige nu er der sørme en hue mere på pind 10 på vej ;-)

2 kommentarer:

  1. Hold nu op du har gang i de der strikkepinde for tiden. Sikke nogle fine huer. Er sikker på at der bliver udsolgt på det marked, med de lækre ting du sender med! : )

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja, sidste gang forstod vi heller ikke, hvorfor der ikke var udsolgt, men vi er ikke bleet klogere - vi fortsætter ufortrødent :-)

      Slet