tirsdag den 14. august 2012

Dagens udfordring

Eftermiddagen og det første af aftenen blev brugt hos min søster i går. Hun havde købt sig en wallsticker i et format, som ikke er til at håndtere alene.

Jeg havde aldrig prøvet at sætte wallstickere op før, så vi læste grundigt brugsvejledningen igennem (vi er jo ikke mænd, så vi tør godt læse dem), og så gik vi ellers igang.

Der stod godt nok en halv times tid i brugsanvisningen, men jeg tror vi brugte det meste af en time. Nu havde vi så også tumlingen som absolut ville hjælpe til, og det hjalp ikke lige på tidsforbruget.

Men her er den, i selskab med puden fra et tidligere indlæg - de klær da hinanden :-)


7 kommentarer:

 1. Det ser sejt ud- er I alle VW entusiaster ?

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det må vi nok erkende. Min fars grønne folkevogn er fra 1954 (den kører jeg ofte i), min søsters røde folkevogn er fra 1962 (vi skal snart til fødselsdag), og min blå folkevogn er fra 1964... så vi har en fin lille samling... og et par stykker på lager til senere restauration ;-)

   Slet
 2. Übercool! : )
  - skal du også have sådan en over sofaen når stuen en gang er færdig, eller?!?

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej, dog ikke. Jeg fik et maleri med en folkevogn på i fødseldagsgave sidst, og vi fik penge til et "sofastykke" maleri i bryllupsgave, så jeg tror vi skal have det bestilt og malet i stedet (og det skal ikke være med folkevogne) ;-)

   Slet