onsdag den 22. august 2012

Dejligt...

... at komme hjem til guld i postkassen.

Hele 2 blade og en pakke med garn - kan dagen så næsten blive bedre?


Jeg har tegnet abonnement på Rowans magasiner, og ved det fulgte der en velkomstpakke med. Jeg kan godt huske, at jeg klikkede af ved noget garn, men da første magasin kom og der ikke rigtig var noget med, så tænkte jeg, at det nok ikke gælder for udenlandske abonnenter - men i går kom der hele 3 nøgler lækker Rowan Pima Cotton i en skøn skøn farve. Med var der også opskrift på hue og vanter, men jeg synes nu mere garnet lokker i retning af et tørklæde... eller hvad synes du?

4 kommentarer:

 1. Wow :) er det ikke dyrt med sådan et udenlandsk abonnement. Eller droppede regeringen planerne med afgift på afgiften?
  Må lige smugkigge næste gang jeg kommer forbi dig. Så lad dem bare ligge fremme...
  : ) Liv

  SvarSlet
  Svar
  1. Lige på den anden side af 300,- for 2 magasiner og lidt abonnentguf... Jo, det er mange penge, men magasinerne koster næsten 200 pr stk herhjemme, så valgte at prøve...

   Slet
 2. Det er dejligt med lidt forkælelse i postkassen- jeg får Interweave knits med posten 4 gange om året. Jeg tror jeg gav 39 dollars for 2 års abbonnement.. og har holdt det i snart 5 år.. så kan vist godt stoppe igen :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg fik også Interweave Knits i et års tid, og sagde det så op igen, synes jeg får mere ud af Rowans - eller også falder det bare mere i min smag... under alle omstændigheder, så er det lækkert at få inspiration med posten

   Slet