tirsdag den 7. august 2012

Første kig på Derwin

Jeg har slet ikke fået vist jer min Derwin...

Mandag før sommerferien blev der slået masker op - og jeg ved ikke, hvad det er med mig, men når jeg skal starte på noget nyt og rimelig stort, så har jeg konsekvent opstartsproblemer. Og også denne gang... hele 3 gange måtte jeg forsøge før end jeg så lyset og bandede indvendigt over, hvor let det i grunden var.

Og så gled det bare, der var regnvejr, tour de france, et par lange køreture - hvor jeg fik lokket manden til at køre - og tidlige morgner udenfor teltet, hvor jeg sad og nød de spæde stråler fra den gryende sol... og inden jeg fik set mig om, så var muligheden for at få strikket en hel trøje indenfor 3 uger til stede - der blev arbejdet lidt ihærdigt på sidste ærme for at nå i mål.

Trøjen er nu monteret, og til vores sy-komsammen i fredags fik jeg lokket en af de andre til at sy lynlåsen i for mig - rigtig lusket, men hvor har hun syet den rigtig flot og omhyggeligt i.

Nu mangler jeg bare at få samlet masker op og få strikket den sidste lille rullekant i halsen, så er trøjen klar til en gang vask og brug!Umiddelbart havde jeg regnet med, at det ville tage et par måneder at komme igennem den, men den var rimelig nem at strikke.

Faktaboks
Mønster: Kim Hargreaves "Derwin"
Ændringer: Har delt forstykket i 2 og isat lynlås.
Størrelse: XL
Garn: Rowan Pure Wool DK
Forbrug: 14 nøgler (ikke fra lager, men julegave fra mine søde svigerforældre)
Pinde: 4 mm

Når jeg lige får strikket halskant og får den vasket, så får i et billede i fuld størrelse :-)

2 kommentarer:

 1. Hov, ja vi vil se den i fuld størrelse! : )
  - men umiddelbart ser det lovende ud. Og sikke en fart du har haft på!

  SvarSlet
  Svar
  1. Den skal nok komme i fuld størrelse... skal bare have tumlingen til at sætte farten ned, eller finde den faste sovetid igen efter ferien... ;-)

   Slet