onsdag den 8. august 2012

Et par klude og spændende blog-møde

Tanken var i grunden, at i her til morgen skulle have haft Derwin i fuld størrelse at se... men alene hjemme med tumlingen (stadig i ferie-fuld-fart-på-stemning), så er det ikke blevet til halskantstrikning endnu...

I løbet af ferien fik jeg også strikket (og hæklet) et par klude mere. Der blev hæklet 2 karklude i en lækker lækker petroleumsblå (Pima-bomuld). De blev foræret væk inden jeg fik fundet kameraet frem ;-)

Og så skulle der forsøges med strikkede klude... jeg var ude i lidt halvpatent, men det blev for løst - tumlingen var også vild med den pink'e som blev brugt til forsøget, så den er i dag klud til dukkerne. Da jeg skiftede over til ganske almindelig rib, så blev det noget helt andet.


Hvor er der stor forskel på garn når man laver den samme ting i flere udgaver, med det garn man nu lige har ved hånden. Den bagerste her på billedet er i pima-bomuld og er super lækker blød, men i min optik synes jeg den egner sig bedre til hækling, da det bliver lidt mere fast.

Den pink'e er Mayflowers bomuld, som også er lækker blød, men nok fungerer bedst i den her lille mini-sammenligning...

Kludene kan få mange funktioner, og er nemme at gå igang med. 70 masker på pind 3 og så ellers bare 1 ret, 1 vrang derudaf indtil du har en ret firkant.

Faktaboks
Garn: Pima-bomuld og Mayflower bomuld, begge dele købt hos Flittiglise
Pind: 3 mm
Opskrift: ingen, se ovenfor
Forbrug: der er til flere klude i ét nøgle

I eftermiddag skal jeg mødes med Liv og Ellen Kathrine - det glæder jeg mig vildt til... Ungerne skal lege i hobetal, og vi andre skal forhåbentlig snakke og le i vildskab.

2 kommentarer:

 1. I vildskab?!? Nåe du. Så skal jeg vist til købmanden efter Asti eller tilsvarende. Hahaha... nå, jeg glæder mig.
  Og sikke nogle fine klude. Sådanne nogle småprojekter er gode at have sådan lidt indimellem de andre.

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi behøver da ikke Asti for at le ubehersket ;-)

   Når gemalen ikke er hjemme, så ligger der håndarbejde både i køkkenet og ovenpå... så er det nemmere at have gang i noget mindre, og noget større og mere tidskrævende... sssshhhhhh

   Slet