fredag den 27. november 2015

Skulderponcho

Dette er kuren, hvorpå man forsøger at komme sig oven på en julefrokost (uden alkohol), men hvor kroppen alligevel vælger at sige fra...

Sidste fredag var der skøn julefrokost på arbejde, med masser af god musik og dans, og af en eller anden grund gav det bagslag lørdag.

Karen valgte også at stå tidligt op lørdag morgen, så jeg fik strikket hendes cardigan færdig, og started efterfølgende op på den her fine lille skulderponcho.


Hurtigt lille projekt - og da jeg så havde fri onsdag formiddag, så blev den lavet færdig der.

Behøver jeg sige, at den er taget i brug? Den passer perfekt inde under vinterjakken, og jeg har besluttet, at den også passer over indtil flere af mine kjoler på arbejde, slut bum, ingen diskusion!

Faktaboks:
Opskrift: Else Schjellerup
Garn: BC baby alpaca og Dunlin Tweed, købt til formålet i et lille kit
Pinde: jeg snød og strikkede en pind større, for at lave en XL
Bemærkninger: er bange for, den bliver slidt op i løbet af vinteren... garnet er så lækkert blødt

og ja, jeg er selvfølgelig allerede startet på det næste... Helga Isager har nemlig udgivet en ny bog, og ligesom alle andre er jeg også gået igang med tørklædet :-)

13 kommentarer:

 1. Det var godt nok en lille lækker skulderponcho!

  God weekend Ketty!

  SvarSlet
  Svar
  1. Den er nemlig så lækker Anita :-)

   Slet
 2. Den er fed :o) Go' weekend:)

  SvarSlet
 3. Fedt design. Hvor er den toplækker! Og nem skriver du?!
  Kender godt det med 'tømmermænd' trods alkoholfrie fester. Hænger ikke sammen med alderen Ketty. Må være noget allergi-noget. Kh. Liv

  SvarSlet
  Svar
  1. Allergisk overfor den voldsomt høje musik???
   Ved heller ikke lige, hvad der skete der med tømmermandsagtig tilstand :-(

   Slet
 4. puh ja julefrokoster- dem springer jeg udenom i år- så satser på at undgå tømmermænd- men hvis det kunne udmønte sig i så lækker en skulder sag så er det lige ved man skulle springe på :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har kun en julefrokost tilbage nu, og det er i julen, hvor jeg skal køre hjem, så det kommer helt af sig selv, at det også bliver uden rigtige tømmermænd, men måske med mulighed for at strikke løs og se julefilm dagen efter :-)

   Slet
 5. Den er rigtig fin den poncho! Jeg er så misundelig på jer "hurtig-strikkere" der får lavet sådant et projekt færdig i løbet af et par dage. Selv skal jeg bruge en hel uge på en klude og sådan en poncho ville tage mig en hel vinter at få færdig!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Malin
   Hvis jeg nu fortæller, at jeg har øvet mig i rigtig mange år, og jeg er nødt til at sidde med noget i hænderne, når jeg sidder stille (ellers sover jeg), hjælper det lidt på det?
   Kh
   Ketty

   Slet
 6. og i øvrigt er den dobbelte garnholder fin- hvor er den fra ?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hmm fra Davidsen, tror jeg det hedder.
   De havde en stand til Strik I Bjerringbro, men har vist ikke nogen webshop eller fast butik

   Slet