mandag den 9. november 2015

Efterårskranse

 
Det er ved at være et godt stykke tid siden jeg så et billede af en krans med en masse kastanjer, og tænkte, at sådan en skal jeg lave.
 
Tiden har det bare med at løbe lidt for hurtigt for mig, så det er ind imellem svært at følge med. Jeg havde fortalt min svigermor om ideen, og hun ville også gerne være med på vognen, så hun (skønne kvinde) havde været ude og samle en hulens masse kastanjer til os.
 

Her ses min krans, og jeg indrømmer det - jeg er vældig tilpas med den.

Dog havde jeg et mindre uheld, da jeg kun manglede at sætte 5 kastanjer på. De er alle trådet, og ved den her røg ståltråden selvfølgelig igennem kastanjen og igennem fingeren med en del blod til følge... skal lige huske at sige, at jeg selv fik tørret sporet ind til svigermors badeværelse op igen... og har så efterfølgende holdt lidt strikkepause :-(


Inden vi kastede os over kastanjerne måtte en anden ting lige prøves af. Vi har en masse lærkegrene og lærkekogler nede i skoven, og jeg havde tænkt lidt i at sætte dem på en krans også. Er ikke helt tilpas med den, men håber lidt at en lyskæde med masser af lys kan hjælpe lidt på det.

Den lille krans har Karen lavet helt selv. Hvis hun fortsætter sådan, så ender hun med et kæmpe talent på det område. Hun satte stort set alle kastanjerne på min svigermors krans, og den er blevet så flot.

Så vi tre (svigermor, Karen og jeg) blev hurtigt enige om, at den slags ting skal vi til at lave noget mere af, lige præcis fordi vi alle 3 hygger os helt vildt med det.

Samtidig er det jo så heller ikke en ulempe, at vi har skoven lige ved siden af, og efterhånden 4 haver i fællesskab... vi kan jo altid finde noget at kaste os over.

Jeg glæder mig til vi skal lave juledekorationer - tror også det bliver et fællesprojekt.

7 kommentarer:

 1. Hvor ser kastanjerne flotte ud, lækre! Ja med fire haver at samle pynt fra behøver I vist ikke en tur i skoven... Men de der buske med røde bær, som jeg gerne vil finde nogle af må jeg vist på tur efter... Bare ikke idag ;-(

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi har selv en meget lille skov nede bagved, og den var leveringsdygtig i lærkekoglerne :-)
   og selv om vi har alle haverne, så er der heller ingen af os, som har de der røde bærbuske, så måske de skal på plantelisten et af stederne :-)

   Slet
 2. Wow. Hvor er de flotte - og allermest wow at i alle 3 hyggede jer sådan sammen om det. Mere af den slags :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Liv, og ja, det var nemlig det allerbedste, at vi hyggede alle 3 <3

   Slet
 3. Eej hvor er den kastanjerne krans fin :)

  SvarSlet