mandag den 27. oktober 2014

Ecclefechan - Kate Davies

 
Jeg har sagt det før... Instagram er et herligt sted. Inspirationen flyver rundt og det er rigtig svært ikke at lade sig rive med og kaste sig ud i "alt".
 
Lige for tiden må jeg virkelig tage mig sammen for ikke få gang i for meget - min koncentration skal ligge omkring udgivelsen af mit hæfte og ikke andet.
 
Men en skøn IG'er havde lagt billede op af et kit hun havde købt, og her blev jeg fristet over evne. De skønneste pulsvarmere (og dem kan man virkelig ikke få for mange af), så jeg røg ud i en google søgning og fik bestilt et kit næsten magen til.
 
Til min store skræk kunne jeg så efterfølgende se, at de skal strikkes på pind 2!!! Det har jeg alligevel aldrig prøvet før, så ud og købe pind 2 og så i gang...
 
Det tyder så godt - glæder mig til at vise jer det færdige resultat - måske en gang til næste år ;-)


4 kommentarer:

 1. Uha de er ellers rigtig fine,også selv om det er pind 2, den giver sådan en fin strik , og heldigvis eller noget :))bliver det også koldt næste år igen

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er næsten færdig med den første... det går langsomt, men det er sjovt :-)

   Slet
 2. 1) de er totalt lækre og kan rigtig godt lide detaljen med stregen ned langs siden
  2) hvornår udkommer dit hæfte/bog? *krible-krible*
  3) jeg har altså en gang lånt strikkepinde str. 2.0 af dig. siger det bare (men det var self ikke strømpepinde - sådan noget gør jeg jo lissom ikke i)

  SvarSlet
  Svar
  1. 1) de bliver totalt fine - og ja, lige præcis en fed detalje
   2) fik taget billeder i søndags, de er ved at blive redigeret, og derefter går der så 3 uger
   3) har stadig almindelig strikkepind nr. 2 - men det var jo strømpepindene... dem havde jeg ikke - og kan jo ligesom ikke strikke den slags her frem og tilbage ;-)

   Slet