tirsdag den 14. oktober 2014

Efterår, og haven i forfald

 
Jeg er listet lige så stille ud i haven mens solen langsomt vågner...
 
Det er ikke blevet til meget nattesøvn her på matriklen. I stedet er det blevet til masser af vasketøj, af den slags som helst skal ordnes med det samme... Nej, hvor jeg håber hun er mere frisk når hun vågner.
 
Så en smule frisk luft, og et hurtigt kik til mine dahlia'er - de er ved at gå i forfald, men der er stadig smukke blomster imellem. Jeg plukker jævnligt og tager med ind, det er med at nyde dem så lang tid som muligt (det er jo aldrig nemt at gætte, hvornår frosten kommer og beslutter, at nu er det slut!)


De to udgaver vist her skulle have været hvide blomster - de er i hvert tilfælde købt som knolde der skulle give hvide blomster. Det havde man vist bare glemt at fortælle dem. I hvert tilfælde forsvandt den ide om det hvide bed fuldstændig da blomsterne begyndte at springe ud. Til gengæld har de været store, og har givet mange blomster.


Vores klatrehortensia er også ved at synge på sidste vers, og selv om det ikke kan ses på farverne på billedet, så er der altså noget over den gule farve som kommer snigende...

Beklager virkelig den elendige billedkvalitet på det her indlæg - håber i har fantasi til at forestille jer de klare billeder :-)

4 kommentarer:

 1. Masser af fantasi! Og hvor er det altså lidt sjovt med at blomsterne ikke selv ved at de skal være hvide. Men sådan kan det jo gå. Godt du ikke er typen der graver dem op igen fordi det ikke passer ind i haveplanen.
  God bedring med tumlingen ♡

  SvarSlet
  Svar
  1. Tror aldrig jeg kommer til at grave op og flytte blomster midt i blomstringstiden fordi de ikke passer ind farvemæssigt. Det kan blomsterne jo ikke gøre for ;-)
   Så måske er alt det med farvekoordinerede bede noget opreklameret "beeeep" og blomsterne skal bare have lov at stå hvor de nu engang står bedst.
   Og tak - vi krydser finger for bedring i dag...

   Slet