tirsdag den 23. september 2014

Strikkebio i Aarhus

 
 
I går var der strikkebio på Frederiksberg og i Aarhus, tilsyneladende for første gang i Danmark nogensinde.
 
Og hvad er strikkebio så? Jo, normalt bliver lyset slukket helt når man er i biografen, når filmen går i gang. Det gør den ikke i strikkebio - der er stadig lys tændt, så du kan se at strikke.
 
Det var rigtig hyggeligt, også selv om jeg ikke ville have valgt at se den film under normale omstændigheder. Men uanset film (næsten), så var det et must.
 
Nordisk Film fik konstateret, at det var en succes, at der er opbakning til det, så det vil nu blive en del af programmet fremover. Næste gang er 12. November 2014 kl. 21.00 i biografen på Skt. Knuds Torv i Aarhus. Filmen er ikke bestemt endnu.
 
Forresten, så kan de også være med i Grindsted. Der er strikkebio d. 26. oktober - filmen er Fasandræberne.
 
Og skulle du nu sidde og undre dig over, hvilken film vi så i går - så var det Sex Tape - blandt andet med Cameron Diaz.
 
TV2OJ var forbi, så måske du kan finde et klip på deres hjemmeside (jeg har ikke kigget efter)

10 kommentarer:

 1. Sikke et skægt initiativ. Det tror jeg godt jeg ku' finde på at deltage i - hvis altså tid og sted harmonerer med hullerne i kalenderen. :)

  Hm.. er der så bare HELT stille, eller bliver der hvisket lidt i krogene??

  SvarSlet
  Svar
  1. Der var en hel del mere snak inden filmen started, end der plejer at være i en biograf - og jeg synes ikke der var helt stille under filmen ;-)
   Kanon hyggeligt var det

   Slet
 2. Jeg var med på Frederiksberg og jeg er helt enig - selve filmen var absolut ikke noget særligt, men konceptet! Det var hyggeligt og sjovt og jeg håber på en billet til d. 12 nov {;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mon ikke det lykkes dig at få fat i en billet :-)
   Og ja - lige nøjagtig - konceptet, helt vildt godt

   Slet
 3. Og så mærkeligt billede du har fanget på lærredet?!?
  - lyder super hyggeligt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi måtte jo ikke tage billeder eller filme under selve filmen, så jeg var jo nødt til at få lavet billeddokumentation under reklamerne... og en eller anden troede jo så, at en salat-reklame lige matcher strikkende kvinder!!!

   Slet