mandag den 1. september 2014

Sensommer tunika


I den sidste uge af min ferie, var min svigermor og jeg på tur efter en helt bestemt garnbutik, der skulle nemlig købes gave. På vej dertil kommer vi tilfældigt forbi Stof2000, og vi måtte da helt bestemt indenfor og kigge.

Her fandt min svigermor det her stof, og syntes det kunne være helt perfekt til en tunika til Karen - hvis jeg gad sy den? Det er slet ikke noget spørgsmål, selvfølgelig ville jeg gerne det. Allerede mens jeg klippede til tunikaen, var Karen henne og rode i rester og fraklip, der blev svøbt rundt om dukkerne og hun var overbevist om, at der altså var rigeligt rester til nogle havfruekjoler... de var så det vigtigste punkt på dagsordenen i går :-)

Faktaboks
Mønster: efterhånden nok eget design, i tidernes morgen tegnet af fra en købt kjole, siden tilrettet i størrelse og facon på ærmer, nu også med lange ærmer.
Stof: stribet jersey fra Stof2000
Bemærkninger: har allerede købt stof til en mere, skal bare have gjort op med mig selv om den skal have en anden farve ryg eller ej....

Havfruekjolerne er lange trekanter (rester fra ærmerne), som er foldet og syet - jo længere jo bedre, hvis i skulle være i tvivl. 

4 kommentarer:

 1. Sikke noget lækkert stof. En fin tunika - og skønne havfruekjoler. Lange ... meget lange! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er faktisk noget rigtig lækkert stof, og så blødt. Og den kom monstervåd hjem fra børnehaven i går (men det er der som sådan ikke noget nyt i) - vand er magisk :-)
   Havfruerne er også glade, bortset fra hende havfruemoderen, hun er ikke helt tilfreds med, at de ikke må komme med i vand ;-)

   Slet