onsdag den 17. september 2014

Sommerbluse
Jeg ved godt, at det efterhånden er ved at være et stykke tid siden, men lige før ferien faldt jeg over et nyt stof-sted på nettet. BettyP - og hold nu op, jeg synes der er mange fristelser der.

Lækkert stof i mange forskellige mønstre og farver, smukke knapper og bånd i alle afskygninger. Behøver jeg sige, at jeg er solgt?

Og nej, dette er ikke et sponsoreret indlæg - jeg er bare begejstret.

Blusen her blev kreeret af et helt nyt mønster, som skulle afprøves, men jeg synes ikke den sidder helt godt. Det er ikke stoffets skyld - jeg ærgrer mig over, at jeg brugte stoffet til den model...

Måske er den god sammen med cowboybukser og en blazer senere, men lige nu er jeg ikke tilpas i den... og det irriterer mig ud over alle grænser

Men på den anden side, har jeg så ikke undskyldningen for at handle mere stof og prøve igen med en anden model?

Faktaboks
Mønster: Ottobre Women (oprindelig en kjole model, men udsat for ændringer)
Stof: bomuld fra Kokka - købt hos BettyP
Bemærkninger: modellen bliver ikke afprøvet igen... 

5 kommentarer:

 1. Tøjet skal sidde ordentligt. Bum. Eller i hvert fald skal vi føle os tilpas i det. Endnu en gang bum. Og hvordan du så vil få det til at stemme overens ift. køb af mere stof, vente uzw vil jeg (prøve at) blande mig udenom. Bum.

  SvarSlet
  Svar
  1. Har ikke indkøbt mere stof. Bum. Tænker stadig og tæller finanserne. Bum.

   Slet
 2. hvor er det stof flot..(gentager jeg ind imellem mig selv ? altså når det gælder næsegrus beundring af flot stof ;-)) og mon ikke den så kan laves om til noget andet??

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg hører ingen gentagelser (måske det har noget med min alder at gøre???)
   Jeg satser da på, at jeg vejer 25 kg mindre næste sommer, og jeg så snildt kan sy den om... hmm må vist hellere tilbage i tænkeboks efter realistiske løsningsmodeller ;-)
   Tror det bliver noget med en jakke udenover, og så er den skøn

   Slet