fredag den 9. august 2013

Geilsk Dydsmønster - endnu en gang


Må hellere lige vise jer, at jeg stadig har gang i strikkepindene, og det ikke kun er symaskinen som får lov at snurre :-)

I vinters, her først på året strikkede jeg en lys grå Dydsmønster til Lundagers, og blev så fristet, så der bare ikke var nogen vej udenom, jeg var nødt til at lave en til mig selv også - den er nu på vej, og i den røde som jeg fik købt den gang også.

Denne gang laver jeg så bare noget, som jeg ikke gjorde på den første - nemlig tilbagestrik. Ikke at anbefale, altså - det er lidt småkedeligt. Men ikke desto mindre nødvendigt når man tror man kan tage strikketøjet med i byen og snakke løs mens man strikker, og så glemmer alt om at der altså er en opskrift som skal følges....

Det medførte en overspringshandling, som i også nok skal få at se - for tilbagstrik er ikke min stærke side. Dog skal den være færdig, målet er Fanø Strikkefestival i september, der skal den gerne med.

En anden ting, som jeg laver anderledes end den første - den første skulle jo ned og hænge som model, så den kunne jeg jo ikke gøre andet end at lave helt fuldstændig efter opskriften - jeg strikker snoninger på den gammeldags facon, nemlig med en strømpepind. Jeg var ikke glad for alle omslagene og den ekstra tid, det tog at strikke snoningen uden den ekstra pind. Det her går lidt hurtigere - og det er jo nødvendigt når jeg nu ikke kan tælle mens jeg strikker, og jeg så også skal strikke tilbage ;-) 

2 kommentarer:

  1. Det ville også ligne dig dårligt ikke at have noget på pindene BARE fordi symaskinen snurrer. Sikke er hård deadline du har dig, men du når det sikkert ;-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg kan se på alle de andre planer, at der sikkert skal arbejdes lidt hårdt på den på et tidspunkt - måske et par tidlige morgener (det med sent om aftenen er jeg ikke god til)

      Slet