onsdag den 19. juni 2013

Silkepæon

En af mine absolutte yndlingsblomster... silkepæonen.

Lige nu går jeg spændt og venter, ikke mindst glæder mig vildt, til de springer ud. Har hele 3 stående med mange lækre flotte knopper.


Frygter lige nu, at en voldsom regnbyge kan gå hen og vælte planterne helt, selv om jeg har sat staudeholdere op omkring. Nogle steder har jeg set hele stativer sat op om pæonerne, men jeg synes det ødelægger lidt af nydelsen ved de smukke blomster.

Krydser fingre og venter pænt :-)

10 kommentarer:

 1. Jeg sidder også og krydser fingre for at mine ikke vælter... Men de er vist bundet lidt sammen... Og mine er faktisk ved at være der - med fuldt flor en af de næremeste dage... Hvor jeg glæder mig!
  Solhilsner
  Stine

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg bor på en vindblæst bakketop, så vi er altid lidt bagefter (også i haven) ;-)

   Slet
 2. Pæoner er bare det smukkeste, og når de springer ud må du skynde dig at tage nogle ind, bare så de ikke risikerer at vælte udenfor...

  SvarSlet
  Svar
  1. Har stået og kigget på buketter med dem nede i den lokale brugs, og de lokker (nænner jo ikke at klippe i haven, fjols som jeg er)

   Slet
 3. Krydser fletningerne for at de ikke vælter og glæder mig til at se nogle fine billeder, når de er fuldt udsprunget : ) kan godt forstå det er en yndling!

  SvarSlet
  Svar
  1. Har i løbet af natten (af alle tidspunkter) besluttet mig for, at der skal flere til... og flere roser... måske jeg er nødt til at grave ud til et bed mere...

   Slet
  2. Ja det er du da nødt til. Klart! : )
   - og ja, du er et fjols at du køber afskårne buketter når du har dem i haven. Men et ret sødt fjols! : )

   Slet
 4. Åh ja jeg er også så heldig at der er to buske i haven ved vores nye hus :-) Så lige nu har jeg en buket inde, der giver den skønneste duft. Du må have nogle ind når de er på nippet til at springe ud. Pøj pøj på den vindblæste top.
  Kh Line

  SvarSlet