mandag den 24. juni 2013

Klargøring til hæklekursus

I lørdags var der hæklecafé hos Lundagers.com, hvor der især var tænkt på nybegyndere.

Jeg havde forsøgt at lave lidt, som ikke gerne skulle afskrække dem, men inspirere til at ville fortsætte med at hækle...

Grydelapper hæklet i fastmasker, med indtagning i midten (beklager meget, at billedet ikke vil vendes rigtigt). Hæklet i pima bomuld på nål nr. 4.

Vamset halsrør, lettere oldemor-inspireret. Hæklet i Isager ÅLJ og Alpaca 1 på nål nr. 6

Gæstehåndklæde hæklet i muslingemønster, hæklet i Dunlin på nål nr. 3 (tålmodighedsarbejde, der absolut belønnes) billedet her er heller ikke vild med at blive vendt rigtigt.

Grydelapper (som lige mangler at få en læderstrop i), hæklet i pima bomuld på nål nr. 4. Inspireret af et tæppe set på en blog her i Blogville, se tæppet lige her.

 Let tørklæde af sammensatte oldemorfirkanter, hæklet i Rowan kid silk haze på nål nr. 4.

Vaskeklud, hæklet i fastmasker i bagerste led, pima bomuld med dobbelt tråd og hæklet på nål nr. 4

Skulle du have lyst til at få en af opskrifterne tilsendt, så send mig hjertens gerne en mail - de er alle skrevet ned og lige klar til at gå i gang med :-)

2 kommentarer:

 1. Årh sikke en masse fine ting Ketty. Er vild med grydelapperne - begge slags. De trefarvede er totalt fine og de andre er bare lækre. Ja, alle tingene er lækre. Håber det gik godt til hækle-café - og glæder mig til jeg igen kan/må hækle og strikke, så skriver jeg efter nogle opskrifter! : )
  Kh. Liv

  SvarSlet
  Svar
  1. Du skulle bare se tæppet, som de trefarvede er lavet ud fra - jeg drømmer allerede...
   Får lige linket lagt på her også

   Slet