tirsdag den 11. juni 2013

Prikker, prikker, prikker

For en uges tid siden fik jeg købt lidt stof til sommertøj til tumlingen, men det med tiden til at få lavet noget ud af det, det har knebet gevaldigt.

Søndag har tumlingen en Mala kjole på, som sidder fantastisk. Og over aftensmaden sad gemalen og jeg så og snakkede om muligheden for at tegne den af, og forsøge at lave en magen til i det prikkede stof - mandag eftermiddag gjorde jeg så forsøget.


Rent faktisk sidder den bedre på hende end originalen. Jeg lavede en lille smule om ved ærmerne, så den her har fået puf-ærmer (i ved, rigtige prinsesse-ærmer).

Faktaboks
Mønster: frit efter t-shirt kjole fra Mala
Stof: prikket jersey-stof købt hos Boesen Sy og Stof i Silkeborg
Ændringer: tja, eftersom jeg ikke er gået efter et specifikt mønster, så er der jo ikke rigtig nogle ændringer, men har lavet puf-ærmer i stedet for rynkede ærmer.
Bemærkninger: Tumlingen er vild med sin kjole, så jeg tror nogle af de rester jeg har, de skal omdannes til et par stykker mere af disse.

2 kommentarer:

 1. Der var en god ide at tegne af :-) tænker at du har åbnet den store rulle papir?
  Jeg har i tankerne syet flere ting, men når ikke det hele i øjeblikket, men lidt sker der. Syntes at du har fået fart på symaskinen :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, der er taget hul på den store rulle papir - Karen har fundet ud af, at det også fungerer som tegnepapir (hun fik den første "omgang").
   Jeg når heller ikke ret meget, men det bliver til lidt :-)

   Slet