tirsdag den 28. maj 2013

Dåbskjoler

Så er det vist på tide, jeg kommer ud af busken igen -  har ikke leget struds eller noget, men maj måned har ikke helt været på vores side...

Det er ved at være lang tid siden, jeg blev spurgt, om jeg havde lyst til at lave 2 små dåbskjoler. Kjolerne skulle laves af tvillingernes mosters brudepigekjole og mormors brudekjole - og sikke et projekt at få lov at lege med - jeg var klar.

Så kjolerne blev sendt til rensning, så de var klar til at blive klippet lidt i. Og jeg gik på inspirationstur i mine syblade for at finde ud af, hvordan vi kunne få de bedste (og mest ens) kjoler ud af det.

I al min iver har jeg totalt glemt at tage billeder undervejs, men de færdige kjoler er lige her
Der er ikke meget tilbage af mosters brudepigekjole - den er skilt ad i atomer, men mormors brudekjole skal lige have en tur mere med saksen og i symaskinen, så skal i lige se et billede af den igen.

Kjolerne er slå-om kjoler med små tryk-knapper i sammensyningen - dejligt praktisk når baby'erne skal have dem på. Sløjferne er sat fast med en sikkerhedsnål, så de til hver en tid kan tages af og skiftes ud.

Det er med fuldt overlæg at kjolerne ikke er helt ens, og at sløjferne er placeret i hver sin side. Det var ønske fra forældrene så det kunne se ud, som de ønsker på billederne til dåben.

Kjolerne er afleveret til moster her til morgen, så nu glæder jeg mig bare til at høre hvad forældrene siger til kjolerne - det er altid spændende om man har gjort arbejdet godt nok :-) 

9 kommentarer:

 1. Wow sikke da et arbejde :-) De er da så smukke, de kan da ikke andet end bliver glade for dem :-) Kh

  SvarSlet
 2. Hold nu op, hvor er du da bare dygtig! Jeg er helt vild med dem - SÅ smukke!
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
 3. Tusind tak - hvor er i søde :-)

  SvarSlet
 4. Hold nu op Ketty - du er nu sprunget ud som syerske også. Wow hvor er de flotte - sikke et arbejde. Er sikker på at de bliver godt modtaget af forældrene.

  SvarSlet
 5. Hvor er de fine- der er bare så mange følelser ind over de der dåbskjoler- så sikken en dejlig opgave at få lov at lave :-)

  SvarSlet
 6. En kær kollega gav mig et spark sidst på sommeren sidste år, og det har gjort at symaskinen er kommet igang igen, og jeg nyder det, helt vildt.

  Er også helt vild glad for, og taknemmelig over, at andre har så stor tiltro til mig, netop så jeg får lov til de følsomme projekter, som Ellen skriver

  SvarSlet