onsdag den 8. maj 2013

Finstickat

Det er lige før jeg skal kåres til århundredets forbruger... jeg er så let at friste.

Fredag i sidste uge bød på et besøg hos Lundagers.com og ud over at sludre med min veninde om alt, hvad der er sket siden vi har set hinanden sidst, så skulle jeg da også kigge nærmere på de nye varer hun havde fået hjem.

Bedst som vi sidder i solen og snakker strik og viser frem af den ene og den anden model, så kommer hun med bogen "Finstickat" af Helga Isager - og i den findes jo alle Helgas fineste modeller (men for pokker, de er jo på svensk).

Bogen er fyldt med lækre billeder, en masse lækker strik og - det er sikkert bare mig, men jeg bliver fristet til at forsøge den ene model efter den anden og kan lige se mig selv i den og den model (bare i en lidt større størrelse), og ja, så var den jo ikke længere - det var en billig måde at få købt alle opskrifterne på, så bogen kom med hjem.Med hjem kom også det lækreste bløde garn til en Camomille (et sjal), jeg er startet, men er ikke kommet så langt, så der er noget at vise endnu. Laver indlæg i næste uge.

Nu må vi se, hvor langt modet bærer når det kommer til at strikke efter svenske opskrifter, men jeg opgiver ikke uden forsøg :-)

Og ja, jeg har snydt, jeg er startet på noget nyt uden at have lavet det færdigt, som jeg var igang med. Men oplevelser venter, hvor jeg ikke kan tælle samtidig med at jeg skal snakke og strikke samtidig - så det sidste halve ærme på Granite må lige vente til næste uge...

5 kommentarer:

 1. Mon ikke der er hjælp at få til oversættelse af det svenske hos gruppen webstrik på Yahoo, og så er det da klart at man skal have gang i mindst to stk strikketøj.... Bogen vil jeg gerne lure i en dag:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jo, jeg opgiver ikke uden kamp - der må findes oversættelseshjælp flere steder :-)
   Du skal være hjertelig velkommen til at lure - måske vi så skulle tage et sip af en "dame-snaps" samtidig med ;-)

   Slet
 2. Fedt! Rigtig sød model : )

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, meget, men lige den, der er på forsiden kommer jeg nok ikke i ;-)

   Slet
 3. Det ser bare spændende ud, flot forside! Tror godt det svenske er til at knække.
  God fornøjelse.
  Karen

  SvarSlet