mandag den 10. december 2012

Winter Wonderland

Selv om jeg ikke er den store fan af sne, is og vinter i det hele taget, så var det svært ikke at blive en smule begejstret over vejret i går morges.

Der var sne så langt øjet rakte, og der kom bare mere ned. Og så bor vi endda i et af de heldige områder, hvor vi ikke fik ret meget sne.

Tumlingen kunne ikke så godt huske det fra sidste vinter, men hun har helt styr på, at når vi skal ud og køre, så er bilen frossen og skal tøes lidt op, og der skal skrabes sne og is af ruderne. Så da vi var klar til at hente rundstykker ville jeg lige starte bilen - og hun spørger pænt, om jeg så ikke også lige rydder vejen så der ikke ligger sne på den! Tillid til mor er godt, men det kunne jeg ikke lige klare.

Vi fik hentet rundstykker, og så begyndte det sjove - kælken blev fundet frem, og det blev til mange ture rundt i landskabet. Vi hører til blandt de heldige, så vi har vores egen lille "skov", ikke stor, men stor nok når der skal trækkes rundt med en plastikkælk i tø-sne ;-)

Bedstefar blev også lokket til at give en tur...

Oppe ved huset står bænken og venter på forår, men flot ser det ud.


Skal måske lige for god ordens skyld nævne, at grunden til min manglende begejstring for vejret er den halvlange køretur på arbejde med 55 km hver vej.

3 kommentarer:

 1. Det lyder som om i fik det allerbedste ud af søndagens vejr. Det er da også flot, når sneen sådan daler og lægger sig fint på alle flader. Helst ikke på kørebanen. Lyder som om tumlingen mener i skal investere i en sneplov - tror du ikke manden er med på dén?!?

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var en rigtig hyggelig søndag, selv kaninerne kom ud og blev luftet i den friske sne.

   Umiddelbart kunne jeg frygte, at manden straks var med på tumlingens ide om indkøb af sneplov, så jeg tier lige helt stille... ;-)

   Slet
  2. Tænkte det nok. Hehe ;-)

   Slet