søndag den 30. december 2012

Kjolesyning

Tumlingen elsker sin røde kjole med alle bilerne på. Og hun har bedt om flere, så fredag før jul, hvor jeg var en kende misundelig på Ellen Kathrines besøg på syskolen (og jeg ved godt, at misundelse er en grim ting), så fandt jeg tid til at klippe og sy en kjole mere til tumlingen om eftermiddagen, og hun var lykkelig.


Hun har spurgt, om hun ikke må få en kjole med stjerner på (stjerner er noget af det hotteste hotte i hendes verden lige nu), så d. 22. december var vi lige forbi den lokale stof-pusher i kampens hede om indkøb af de sidste julegaver. Stjernestof er nu vasket og klar til klip og sy - mon ikke jeg når det inden årets udgang?

Faktaboks
Stof: stribet jersey købt hos Boesen Sy og Stof i Silkeborg
Mønster: Mini-Krea
Bemærkninger: skal vist have fundet et andet mønster at sy efter også, eller have lavet lidt variationer, så omgivelserne ikke tror, at det her er det eneste jeg kan finde ud af ;-)

2 kommentarer:

 1. Hehe til det med nyt mønster. Jeg har et liggende du kan kigge på!
  Men skøn kjole. Glæder mig til også at se den med stjerner! Sikken kreativitet du lægger for dagen for tiden. Skønt! :o)
  Godt nytår. Kh. Liv

  SvarSlet
  Svar
  1. Det har været en ganske vidunderlig kreativ jul - men til gengæld også med masser af plads til voksende nullermænd og ophobende rodebunker ;-)

   Slet