onsdag den 10. oktober 2012

Første Cherry færdig

Det er vanedannende... at strikke altså. Når man så har fundet noget, som bare glider på pindene, så kan det ind i mellem være svært at få stoppet igen.

Jeg strikkede en Cherry til mig selv (billedet kommer i morgen - lige nu sidder den om halsen), glemte "helt" at hæfte ender, men startede i stedet på en til en veninde.

Hendes er lige her, og mandag morgen lå den på hendes skrivebord, da hun kom på arbejde :-)


Faktaboks kommer sammen med næste billede i morgen :-)

9 kommentarer:

 1. Den er fin : ) tænk at du kan komme til at glemme at hæfte ender inden du starter på det næste projekt. Det er jo het uhørt og sker i hvert fald kun hver anden gang her ; )

  SvarSlet
  Svar
  1. Puh, og tænk, jeg havde slet ikke dårlig samvittighed over det... ønskede bare der kom en lille fe og klarede det for mig ;-)

   Slet
  2. dét havde naturligvis også kun været fair...

   Slet
 2. Så det at strikke et helt tørklæde var faktisk en overspringshandling? Godt så.... mine overspringshandlinger starter oftest inden jeg er færdig m at strikke.....

  SvarSlet
  Svar
  1. hahahahahahahahaha.... god kommentar Ellen K!

   Slet
  2. Er det som regel ikke en overspringshandling ikke at hæfte ender? Men ja, du har nok ret, at jeg bare startede og strikkede et helt tørklæde og hæftede ender på det, inden jeg hæftede ender på det første...

   Nå, om ikke andet, så må jeg jo tilstå, at jeg lige for tiden har gang i flere uafsluttede projekter... hvilket er helt nyt for mig "fløjte fløjte"

   Slet
  3. jamen så ville jeg da ønske jeg havde rygrad som dig ;-)

   Slet
  4. Fnis - det skal du ikke ønske, laver overspringshandlinger alle andre steder...

   Slet