onsdag den 24. oktober 2012

Parrot

Det er ved at være et stykke tid siden jeg så en nystrikket "Parrot" et sted her i blogland, og tænkte, at sådan en måtte jeg da også eje.

Så jeg mailede til Isager og spurgte om de ikke kunne sætte nogle blå og grønne farver sammen til en til mig. Og det kunne de heldigvis.

Men aldrig har jeg da været ude for så stressende strik før. En hel uge stod det på! Jeg gik fint igang med krum hals (intet problem at slå 726 masker op, men første pind....!). De første 16 pinde er lidt lange med de 726 masker, men så begynder det at blive sjovt og gå hurtigt. Det stressende bestod i, at jeg ikke kunne forstå der skulle være garn nok, jeg syntes jo at mine små nøgler garn meget hurtigt blev mindre og mindre... Så de 2 dage jeg holdt efterårsferie var jeg "tvunget" til at strikke den færdig, jeg fik ikke ro før end jeg fik konstateret, at der var garn nok. Det var der selvfølgelig. Det var jo bare et spørgsmål om kombination af striberne.

Mandag aften fik jeg taget mig sammen og fik hæftet ender (der var nogle stykker), i går fik jeg taget billeder udenfor inden lyset helt forsvandt, og så håber jeg på at jeg får skyllet op og spændt ud i aften.

 Hængende over en havestol (den eneste, som ikke var helt gennemvåd)

 Billedet her er noget sløret, men det var så i kunne se den i udstrakt version. Farverne er gengivet ret godt på øverste billede.

2 kommentarer:

 1. Wow den er flot! Hvis du nogensinde bliver træt af den, så... : ) godt at garnet rakte.
  Knus, Liv

  SvarSlet
 2. Tak :-)
  Der var nu ikke mange cm tilbage (vi kan slet ikke snakke meter).
  Skal huske adressen, hvis det sker, men jeg tvivler ;-)

  SvarSlet