fredag den 14. september 2012

Stor Nostalgi

I dag må jeg...

I dag må jeg endelig vise jer billedet af mit hemmelige strik fra først på året. Og tro mig, jeg har taget en bunke billeder, og ikke et af dem er blevet særlig godt. Sort strik er svært at gengive, så man kan se facon, mønster og det lækre i garnets kvalitet.

Så i får et nærbillede - stadig ikke særlig godt.
Trøjen er blevet rigtig flittigt brugt hen over sommeren, og jeg glæder mig stadig til at bruge den igen og igen hele vinteren igennem

Grunden til, at jeg lige nøjagtig i dag må vise jer billedet, er at Annette Danielsen udkommer med bogen STRIK I STOR STIL netop i dag.


På Fanø Strikkefestival 2011 blev det fortalt, at Annette arbejdede på denne bog, og på modeller i store størrelser. Jeg fik fisket lidt efter oplysninger, da jeg længe har været forelsket i modellen Nostalgi fra "Strik en morgenstund". Jublende glad var jeg, da Annette fortalte, at den var en af modellerne som blev lavet lidt om og kom med i den nye bog her, og i samme åndedrag aftalte vi, at jeg skulle strikke den og se om jeg fandt fejl i opskriften.

I bogen kan du se dette billede - "min" trøje, bare i grå.

Jeg glæder mig til at få købt bogen og få kigget alle de andre modeller igennem, måske skal der strikkes yderligere en trøje (eller to)

Faktaboks:
Opskrift: Stor Nostalgi af Annette Danielsen
Garn: Isager (og i guder, hvor er det lækkert at sidde med)
Pind: 3, 3,5 og 4 mm - alle rundpinde på grund af det store antal masker
Ændringer: ingen da jeg jo skulle følge opskriften slavisk (hvilket kan være svært når man er vant til at lave sine egne småjusteringer undervejs)
Bemærkning: det er ganske enkelt årets trøje!

Skal lige skynde mig at tilføje, at dette ikke er et sponsoreret indlæg, bare min begejstring, der flyder over :-)

4 kommentarer:

 1. åh den bog skal jeg altså også have- og du har teststrikket- fedt at jeg kender en der har teststrikket for en strikkekendis.-) Må vi så ikke se din trøje nu? Og har du set de andre modeller... og og og... hvilke skal du lave??? jeg har luret efter den bog et stykke tid kan du måske fornemme.-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har fået lov at se nogle billeder af nogle af de andre modeller, men lagde senere mærke til, at der var lavet om. Så er ikke sikker på noget som helst.

   I må meget gerne se trøjen, skal se om jeg kan finde en fotograf og lidt opholdvejr udenfor i løbet af weekenden.

   Kig på Uldfisken.dk der er flere billeder. Det samme er der på Charlotte Tønderings hjemmeside :-)

   Er overbevist om at bogen er ovenud lækker, må se om jeg kan få den tilsendt i starten af næste uge.

   Slet
 2. Ketty. Du er så sej! Og trøjen er superflot og lækker!

  SvarSlet