fredag den 22. januar 2016

Min fasters nye hueFor et par uger siden havde jeg min faster med på kirkegården, vi skulle lige kigge til hendes mand og min mor.


Turen gik først til planteskolen for at finde et par pæne kirkegårdsblomster, som kan klare kulden og så ellers ud og finde gravstenene frem under sneen.


Jeg havde lovet kaffe hjemme hos mig, inden hun blev kørt tilbage til plejecenteret igen.


Indrømmer blankt, hjemme hos mig kan man finde mere end et garnnøgle liggende hist og pist, afventende det helt rigtige projekt eller fordi jeg har været igang med at finde noget med den rigtige løbelængde, eller noget helt tredje.


Garnet til den grønne hue her lå fremme, og min faster fik på sin egen finurlige made fortalt, at hun da godt kunne tænke sig en ny hue, og den grønne farve da så helt fantastisk ud.


Så nu er garnet omsat til en hue til hende, skal afleveres her i weekenden, så den forhåbentlig kan holde hoved og ører lidt mere varme end den hun har nu :-)


Faktaboks
Opskrift: Drops herrehue (og ja, ved godt min faster er hunkøn, men modellen er dejlig tætsiddende, og det ønskede hun sig)
Garn: Rowan Amy Butler collection Belle Organic DK
Pinde: strømpepinde nr. 4,5
Bemærkninger: tror jeg er nødt til at prøve at strikke den her model til min søster også, hun har også et lille hoved, og fryser ørerne....

3 kommentarer:

 1. VIldt lækkert mønster (og farve naturligvis), som altid synes jeg at dit strik ser kompliceret - og meget elegant ud!

  SvarSlet
  Svar
  1. Mønsteret er fundet hos Drops, men mange gange bliver deres mønstre forvandlet helt vildt ved at blive strikket i noget andet garn.
   Kompliceret og elegant - jeg rødmer helt :-)

   Slet