fredag den 8. januar 2016

Julegavestrik og lidt status

Nu er det vist på tide, at få fremvist de få ting, som jeg nåede at lave som små ekstra julegaver.
 
En hue, som med få tilretninger nu passer et herrehoved - den snuppede manden, uden at sikre sig, at den ikke lige skulle have været brugt som gave... men pyt, jeg strikkede bare igen.
 
Pulsvarmere og huer blev det til i en fin lille stak, og lidt flere end der er taget billeder af her. Tiden blev pludselig lidt knap, og der var også noget med PostDanmark, og jeg ville være sikker på, at det nåede frem inden jul :-)

 

Jeg brugte mit eget lille strikkehæfte som udgangspunkt til de fleste af gaverne.


Pulsvarmere i Rowan Felted Tweed er noget så lækkert... Forresten fandt jeg ud af, at kombinationen af Isagers Higland og Silk Mohair heller ikke var en dårlig blanding, de blev også lækre bløde og varme.


Fandt en fin model på Drops hjemmeside, og så blev der strikket et par huer mere... og igen, den ene nåede jeg ikke at få taget billede af.

Lige inden nytår sad jeg og gik igennem det jeg havde fået strikket i løbet af året, og fik konstateret at godt 10 kg garn er blevet omsat til en eller anden form for beklædningsgenstand eller køkken-tilbehør. Det syntes jeg umiddelbart selv var helt pænt. Jeg ved godt, at jeg før har været højere oppe, men nu driller hænderne, og det bliver ikke til så meget mere - så jeg er ganske godt tilfreds.

Til gengæld kiggede manden lidt på tallet, og spurgte hvor mange nøgler garn det sådan circa var, og hvor meget et nøgle garn i gennemsnit koster... hmm, er ikke sikker på, at han fik hele sandheden ;-)

4 kommentarer:

 1. Altså Ketty - hvor heldige de er, dem som fik dine lækre ting!
  Det ser bare så hamrende proff ud :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tror nu ikke der er så meget proff over det ;-) men modtagerne blev glade - det er det vigtigste :-)

   Slet
  2. Stop dig selv Ketty. Det ser altid proff ud, det du laver. Siger det bare!

   Slet
  3. Hvor er du sød, Liv <3

   Slet