onsdag den 10. juni 2015

Færdigt Dubai sjal

Hvis du følger mig på Instagram (naessmose), så vil du ryste på hovedet over, hvor langsom jeg er til at få lagt mine færdige ting på bloggen...
 
Men bedre sent end aldrig :-)
 
Det er ved at være et stykke tid siden jeg blev færdig med mit Dubai sjal, og det er skønt... men om der bliver strikket flere, det vil jeg ikke lige love. Jeg er nemlig ikke specielt gode venner med magic loop, og uden det venskab er det forholdsvis besværligt at strikke de sidste 50 omgange.
 
For ja, jeg snød og strikkede rundt i stedet for frem og tilbage.
 


Jeg samlede pænt masker op og strikkede en lille belægning, for at skjule opklipskanten, det blev helt godt, hvis jeg selv må sige det.

Endnu en gang har jeg ladet mig lokke af fælles-strikkegrupper på Instagram, så i løbet af ugen kommer der et indlæg om min udgave af Wiola.

Faktaboks
Opskrift: Susie Haumann fra hæftet Around (mange skønne tørklæder)
Garn: Isagers Alpaca 1 - købt til formålet hos Lundagers
Pinde: rundpind 3,5 mm
Bemærkninger: virkelig skønt sjal, dejlig blødt. Synes endda jeg slap ok fra bagsiden ;-)

5 kommentarer:

  1. SIkke et stort og flot stykke arbejde Ketty. Som altid :)

    SvarSlet
  2. Molto interessante condivido il punto di vista qui potete trovare accessori per drone droni e droni professionali. I droni professionali ( drones ) sono perfetti per termografia ispezioni e fotogrammetria. Nelle ultime tecnologie c'è anche la stampa 3d con la stampe 3d otterrete prototipi e modelli perfetti. La stampante 3d sono insieme ai droni le mie tecnologie preferite

    SvarSlet