fredag den 19. juni 2015

Ferie, ferie, ferie

Nu blev det ferie for mig.

4 uger venter forude, kun med et par enkelte arbejdsaftaler. Ellers håber jeg vinden vender, og solen titter frem - behøver ikke hedebølge som sidste sommer, bare lidt solskin til de blege ben.

I næste uge springer min ældste datter ud som student, og som den stolte og glade mor, så glæder jeg mig helt vildt til at fejre hende.

Uge 27 har jeg foræret mig selv et sommersykursus - og jeg kan næsten ikke vente. Stoffet er vasket og klart, mønstrene ligger linet op - mangler stort set kun at smøre madpakken og finde p-penge frem.

Bagefter venter huset her på mig og mindste datteren, vi håber den ældste også kigger forbi et par dage.


Tænker du nu, hvad med gemalen... tja, så er vi endnu en gang havnet med at hans arbejde og ferie-lukning i børnehaven falder sammen, så vi holder ferie forskudt. Når han kommer fra arbejde, så tager jeg afsted på arbejde igen... så vi krydser fingre for en forlænget weekend i sensommeren eller til efteråret.

10 kommentarer:

 1. Lyder hyggeligt:) Stort tillykke med med din store pige:) Her er der en uge til ungernes sommerferie starter. De første 3 er vi bare herhjemme og hygge mens faren jobber. Derefter er det 3 ugers ferie det meste i England hos familien. Ha' en dejlig ferie og vi krydser fingre for vejret bliver lidt sommeragtigt:)

  http://hvisvindenvender.blogspot.dk/

  SvarSlet
 2. Argh med det der ferie-koordinering. Øv.
  Men stort tillykke med stundenterpigen. Seje hende. Hils :)
  Og god ferie til du og Tumlingen - senere Gemalen også. Nyd dit kursus. Glæder mig til at se dit udbytte. Og at se mere fra feriehytten.

  SvarSlet
 3. Rigtig god ferie til dig, Ketty! Hvis jeg kender dig ret, har du knoklet og totalt fortjent det :-) Tillykke med studinen også :-))

  SvarSlet
 4. Nice blog.Thanks for sharing....
  Please check out my site <a href="http://www.passwordhelp.co.uk/hotmail_forgot_password.html</a>

  SvarSlet
 5. Beautiful. Warm greetings from Montreal, Canada. :)

  SvarSlet


 6. The article is very interesting. And I also want to share articles about health, I'm sure this will be useful. Read and share it. Thank you very much :)

  Cara Menyembuhkan Sakit Maag Kronis
  Cara Menghilangkan Stretch mark
  Cara Mengobati Epilepsi

  SvarSlet