onsdag den 23. april 2014

Regnbue - grøn (og gul)

I påsken forsvandt tiden fuldstændig som dug for en lækker sommermorgensol, så derfor er jeg en kende bagud med farver (og med blogindlæg generelt).

Jeg er vild med grøn, og kunne uden problemer have fundet en bunke ting i vores lille hjem, som kunne have udgjort en ren billedspam her på bloggen... det har jeg bare ikke gjort denne gang.

I stedet får i et billede af en grøn plante (med hvide blomsterhoveder), nemlig en Calla. Læg dog lige mærke til den fine detalje med den grønne lædersnor rundt om krukken.


Det gule indlæg i blev snydt for, bliver den sarte gule forside på denne bog. Det er den mest fængende bog jeg har læst længe. Selv om vi nærmer os 3-4 uger siden jeg blev færdig, så sidder hovedpersonen stadig lige under overfladen hos mig.

Så skulle du en dag have lyst til at læse en bog, som sætter sig fast, så læs endelig denne.


10 kommentarer:

 1. Godt du fortalte at der er grøn snor på den krukke Ketty- for herfra kunne jeg ikke se det ;-) prøver lige at zoome lidt på diut billede :-) nej nok drilleri herfra- jeg takker for din boganbefaling og tænkte iøvrigt på dig igår fordi jeg er ved at læse dinosauerens frjer- som du vist også anbefalede på et tidspunkt :-) og den er da slet ikke til at lægge fra sig! hav en god arbejdsuge... om lidt er det 2. maj.. og måske har vi fri der?

  SvarSlet
  Svar
  1. Elendige billeder, det er dem jeg er bedst til - beklager for alle fremtidige billeder på forhånd :-D
   Jeg har fri kl. 12 d. 2. maj - kan det gøre det?

   Slet
 2. Den bog har min mor rost til skyerne og tror den må på min læseliste. Jeg er glad for at du heller ikke liiiiige får farveblogget til tiden - det er da gået helt galt for mig, men nu har jeg indhentet det:-)
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er ganske enkelt en skøn bog, som jeg fik læst ved et tilfælde.
   Uha, det med at få blogget til tiden, det har knebet lidt hele året synes jeg faktisk... men det positive er jo, at der er masser af dage og uger at tage af endnu, så vi når det nok :-)

   Slet
 3. Man kan hurtigt komme bagefter. Mit grønne indlæg lader også vente på sig. Den bog skulle jo være rigtig god. Jeg forærede min mor den i julegave efter anbefaling fra en anden blogger. Hun - min mor - syntes, bogen var fantastisk, men også forfærdelig barsk, og virkelig en bog, der blev 'siddende' i baghovedet længe efter endt læsning. Og du er enig, kan jeg se. Jeg har den endnu til gode, men har lovet at læse den snarest, og nu må jeg vist se at få rykket 'snarest' lidt frem i køen :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ryk du den bare frem i køen :-)
   Hvis du er klar til at få Alice ind under huden, altså ;-)

   Slet
 4. Tja, jeg når ikke at få noget om farverne, er håbløs bagud. Jeg er glad hvis jeg når rundt på div. Blogs med en kommentar. Men det er ikke fordi jeg har mega travlt ud over der sædvanlige, men tiden smutter mange gange med bare ingenting.

  SvarSlet
  Svar
  1. Og det er også bare rigtig hyggeligt når tiden smutter og man har hygget sig, selv om der ikke rigtig er sket noget... det er jo livsnydelse i stor stil :-)

   Slet
 5. Lækre grønne planter er jo lige mig - hvis altså ikke jeg skal passe dem, for det er jeg ikke så god til at få gjort. Det er dejligt når Påskeferien blot går - uden stress og jag. Og nu er det snart weekend. Nyd den! ♥

  SvarSlet