mandag den 4. marts 2013

Rævehalehue på ny

Jeg har gang i rigtig mange ting lige for tiden, ting som jeg ikke må vise på bloggen - men jeg føler mig alligevel helt vildt heldig over at få lov at være med. Jeg test-strikker og test-hækler for andre og det er selvfølgelig hemmeligt indtil opskrifterne bliver givet fri.

Men der har alligevel været tid til at strikke min søsters hue op på ny, denne gang en del masker mindre.


Skulle du have lyst at prøve selv, så er her 89 masker på pind 4, forskudt rib hele vejen op, uden indtagninger, strik til ønsket længde og træk så alle maskerne sammen og sy rævehale på i toppen :-)


13 kommentarer:

 1. Wow den er flot! : )
  Og sikke en masse hemmelighedskræmmeri du har gang i! Spændende!
  Rigtig god mandag : ) skal vi afsted i morgen aften?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - og den passede heldigvis perfekt i anden omgang.
   Lige så snart jeg har styr på, hvor i verden manden er i morgen aften, så kan jeg svare - så vender stærkt tilbage (på sms)

   Slet
 2. tak for den opskrift... glæder mig til du kan vise mere :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det gør jeg helt bestemt også - noget af det er rigtig godt. Skal nok vise links og billeder lige så snart det bliver givet fri.

   Slet
 3. Den er da super flot - Gad jeg da godt strikke, fo det lyder ikke så svært... selv om jeg ikke helt ved hvad du mener men forskudt rib...! Er det en form for perlestrik?? Er ikke godt til garn!!! Lyder spændende med dine test strikninger :-) God dag :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Den er slet ikke svær - jeg skal lige se, om jeg ikke kan finde noget garn i en lysere farve så du bedre kan se strukturen, og så lave en strikkeprøve og forklare det helt præcist :-)

   Slet
  2. Det ville være super - tak Ketty :-)

   Slet
 4. Ov hvor er den blevet sej. Den må jeg have afprøvet og jeg råber "Jaaa" til dit forslag om en lille strikkeprøve ;)

  SvarSlet
 5. This article is interesting and useful. Thank you for sharing. And let me share an article about health that God willing will be very useful. Thank you :)

  Obat ISPA paling Ampuh
  Obat Penghancur Batu Empedu
  Obat Herpes Zoster

  SvarSlet