fredag den 2. november 2012

Indkøb på Kreative Dage

Nu er det endelig fredag, ugen har været lang og sej, men til gengæld fuld af oplevelser - de fleste positive.

I lørdags gik turen til Kreative Dage i Fredericia sammen med 3 andre skønne kvinder. Ikke alle interesser går i samme retning, så vi mødtes lidt hist og pist og fik sammenlignet og vist indkøb - det var en rigtig hyggelig dag, som vi hurtigt blev enige om gerne må gentages.

Første stand vi stødte på var Creativ Company, og her blev købt ind til stjerner i massevis, men i miniformat - er spændt på at se om jeg kan få dem lavet pænt når de nu ikke skal være så store.

Hos Creativ Company fik jeg også købt ind til min søster - hun gør rigtig meget i papir i alle udformninger, og her fandt jeg lidt quilling, som jeg ikke tror hun har i forvejen.

Længe listede vi rundt, kiggede, mærkede (det gør man jo sådan et sted), og prøvede. Vi stod i tætpakket menneskemængde for at høre Jim Lyngvild - det blev dog for tæt, og vi kunne ikke rigtig høre hvad han sagde. I stedet benyttede vi os af, at der ikke var så mange mennesker ude ved standene.

Hos Stof & Stuff fandt vi lækre stoffer, kantbånd og små uimodståelige clips til sutteholdere - godt jeg kender et par stykker med småfolk undervejs, så jeg havde en undskyldning for at indkøbe et par clips.

Tante Grøn havde også en stand, og hvilke lækkerier der var samlet her. Ikke mindst havde de forstået at lave et rigtigt messetilbud. En lækker strikket trøje, materialer og opskrift 191,- det er da ikke til at stå for, og det kunne jeg heller ikke.

Tante Grøn havde strikket modellen i udstillingen op i lidt nogle andre farver, blandt andet startet med en grøn. Garnet ligger nu pænt og venter på, at jeg får lavet julegaver og andet færdigt først, så jeg har rent bord inden den startes op. Den skal strikkes på pind 6 - så mon ikke den er forholdsvis hurtig at få lavet?

En af de sidste stande vi besøgte var "frygtelig", som i - det var virkelig svært at gå forbi! De havde også et messetilbud, men vidste godt at det ikke var impulskøb, så tilbuddet gælder til og med på mandag. I dag kører jeg ud til butikken, og håber på der står et "vidunder" og venter på mig... Har kigget på den længe inden Kreative Dage i Fredericia, og vendt og drejet knapper, overvejet, snakket ørerne af husbonden og alt hvad kvinder nu gør når de har set noget de ikke kan leve uden. Jeg har drømme (hvem har ikke det), og vidunderet her skal forhåbentlig hjælpe mig på vej. Billeder og forklaring kommer senest mandag :-)

4 kommentarer:

 1. Det lyder som du virkelig har haft en god og hyggelig lørdag på messen. Er spændt på hvad det fører med sig at kreativiteter.
  Rigtig god weekend : )
  Kh. Liv

  SvarSlet
  Svar
  1. Indtil videre er der flettet en håndfuld stjerner, og der er trods gode intentioner alligevel startet op på trøjen :-)

   Slet
 2. giv lige et hint... så vi andre kan nå at finde ud af hvad vi går glip af......

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg ved ikke om du går glip af noget - jeg fik bare brugt en masse penge, nu skal jeg så til at finde ud af om det var pengene værd ;-)

   Slet